Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (Quinzena metropolitana | Festival de Dansa)

Novetat!!
Rise | Cia. Wondreground
Logo de l'activitat Rise | Cia. Wondreground

Dissabte de 12 a 13

6 de març de 2021

Espai: Sala de Plàstiques

RISE és un manifest de convertir un espai buit en un ritual de transformació. La Roser i en Tom

comparteixen amb els espectadors un esdeveniment inusual, un moment de veritat simple i personal que és l'essència del canvi. 

RISE és una peça de dansa, que utilitza diferents disciplines de moviment com a formes de comunicació, convertint-se en una invitació a anar més enllà del que experimentem sols al que podem experimentar junts.

Direcció artística: Roser Tutusaus i Tom Weksler

Preu: Gratuït

Dissabte
06/03/2021
Novetat!!
Connection | Cia. Ambae
Logo de l'activitat Connection | Cia. Ambae

Dissabte de 12 a 13

20 de març de 2021

Espai: Sala de Plàstiques

"Connection" es un espectacle interdisciplinari de dansa i música en directe. Tracta sobre reconnectar amb l'essència de ser, i qüestiona la manca de connexió amb un mateix, i per tant amb els altres. Amb aquest projecte es pretén indicar la importància de la connexió en aquesta societat actual d'individualisme i francament, solitud. És mitjançant la sinergia entre moviment i so que tot es redueix a la simplicitat de dos cossos explorant en el mateix espai la manera d'expressar el complex concepte de connexió i les seves qüestions. 

La ballarina i coreògrafa Arina Lannoo crea, conjuntament amb el músic Tito Ripoll, la seva companyia l'any 2019 després de més de 8 anys de trajectòria col·laborant amb coreògrafs com Rachid Ouramdane o Loïc Perela. La nostra ambició com Ambae Company és treballar amb temes molt humans i socials, així com trobar noves maneres de comunicar aquests tòpics tan rellevants. El nom de la companyia ve de la paraula ambivalència, amb la qual volem indicar un tret molt humà, la contradicció dels nostres propis pensaments i sentiments.

Espectacle interdisciplinari de dansa i música en directe. Duració: 40 minuts Autoria i Direcció Artística: Ambae Company Intèrprets: Arina Lannoo i Tito Ripoll Coreografia/Concepte: Arina Lannoo Música/Disseny Sonor: Tito Ripoll Tècnic/Disseny Llums: Horne Horneman Dramaturgia: Marta Gálvez Escenografia: Joan Jorbà/ Ambae Company Video/Foto: Gemma Roges  

Col·laboradors: Danseu Festival, SAT! Sant Andreu Teatre, Teatre l'Ateneu de Sant Celoni

Preu: Gratuït

Dissabte
20/03/2021

Inscripcions

Tots els tallers són per a majors de 18 anys, si no s'especifica el contrari. Les inscripcions per a tallers infantils i per a joves hauran d'anar a nom del pare/mare o tutor/a.

Baixes

Una setmana abans de l'inici del taller ja no s'acceptaran baixes en cap cas.

Important

En cas de força major derivada de la crisi sanitària actual les activitats trimestrals s'adaptaran perquè puguin realitzar-se en línia. El nombre d'hores, sessions i horaris seran els mateixos. Aquesta variació no suposarà que el curs es consideri cancel·lat o suspès i, per tant, no donarà dret a la devolució de l'import de la inscripció proporcional a les sessions realitzades virtualment.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
PROGESS | Av. Diagonal, 392 (1r- 1a) - 08037 Barcelona
progess@progess.com

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC GUINARDÓ

Ronda Guinardó, 113
08041 Barcelona
93 450 39 87
informacio@ccguinardo.cat

Logo Miram Cloud