Tallers Culturals (Música i veu)

Guitarra iniciació

Dijous de 19.30 a 20.30

Del 5 d'Octubre de 2017 al 14 de Desembre de 2017

Espai: Centre Cívic Guinardó

Professor/a: Dichi, Damian

Descripció: Taller d’introducció a la guitarra espanyola on es treballaran conceptes com la tècnica, l’harmonia i l’execució de peces musicals, per iniciar o desenvolupar el coneixement d’aquest instrument. Programa: - 2 sessions dedicades a la formació d’acords - 1 sessió dedicada a iniciar les tècniques de la mà esquerra i escales - 3 sessions dedicades a iniciar les tècniques de la mà dreta: raspeig, puntejats, trèmolos de 3 dits, picats, arpegiats, utilització del polse... - 1 sessió dedicada a l’harmonia, formació d’acords, progressions harmòniques i llenguatge musical. - 2 sessions dedicades a la interpretació de peces o obres musicals a escollir per alumne o professor. Requisits: Cada alumne haurà de portar una guitarra espanyola i llibreta.

Preu: 35,09 € (IVA inclòs)

Veure sessions

Guitarra intermig

Dijous de 20.30 a 22.00

Del 5 d'Octubre de 2017 al 14 de Desembre de 2017

Espai: Centre Cívic Guinardó

Professor/a: Dichi, Damian

Descripció: Taller de nivell mitjà de guitarra espanyola. S’aprofundiran conceptes d’harmonia i interpretació. Programa: -Intervals - Cercle de cinquenes - Cadències - Construcció d’acords (tríades, quatríades) - Alteracions de les notes de l’acord i tensions - Reconeixement de les triadas en tot el mànec de l’instrument - Tècnica de terceres i sisenes per a melodies - Mà dreta: arpegios nivell intermedi Aplicarem la teoria en repertori de cançoner popular. Requisits: Cada alumne haurà de portar una guitarra espanyola i llibreta.

Preu: 52,64 € (IVA inclòs)

Veure sessions
Novetat!!

Ukulele

Dijous de 18.30 a 19.30

Del 5 d'Octubre de 2017 al 14 de Desembre de 2017

Espai: Centre Cívic Guinardó

Professor/a: Dichi, Damian

Descripció: Des dels primers passos, com ara la postura correcta o l’afinació de l’instrument, els alumnes aniran ampliant el seu vocabulari de ritmes, acords i repertori de cançons, aconseguint així les eines necessàries per seguir investigant en el petit món de les quatre cordes. Programa: - Una mica d’història: l’origen de l’ukulele - Les parts de l’instrument - Afinació - Petita guia bàsica de teoria musical - Acords i escales - Patrons rítmics Requisits: Cada alumne haurà de portar un ukulele, una llibreta i, de forma opcional, un afinador.

Preu: 35,09 € (IVA inclòs)

Veure sessions

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Suplement per al material

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.