Tallers Culturals (Música i veu)

Novetat!!

Baby Music

Dissabte de 10.30 a 11.30

5 de Maig de 2018

Espai: Sala d'Expressió

Professor/a: Camps, Laia

Taller de sensibilització musical per a nadons i les seves famílies A través de la música, els massatges i els contes s'estimula la sensibilització del nadó a la vegada que es fomenta el vincle entre el nadó i el seu pare i/o mare. Una activitat on els pares obtindran eines per relaxar, estimular i expressar-se amb el seu fill/a a la vegada que passaran una estona d'allò més agradable compartint-la amb altres famílies. DESTINATARIS Nadons de 0 a 1 any amb les seves respectives famílies

Preu: 4,97 € (IVA inclòs)

Veure sessions
Novetat!!

Música en família

Dissabte de 12 a 13

5 de Maig de 2018

Espai: Sala d'Expressió

Taller de sensibilització musical per a infants i les seves famílies A través de la música, el joc, el moviment i els contes s'estimula la sensibilització de l'infant treballant aspectes rítmics, melòdics, tímbrics i formals. El taller busca estimular la creativitat, la coordinació, la memòria conjuntament amb altres aspectes tan importants com l'empatia, la sensibilitat o l'autonomia de l'infant en un marc incomparable: la família. DESTINATARIS Infants d'1 a 3 anys amb les seves respectives famílies

Preu: 4,97 € (IVA inclòs)

Veure sessions
Novetat!!

Vine a fer de DJ!

Dissabte de 11 a 13

5 de Maig de 2018

Espai: Sala Taller

En aquest taller veurem com muntar un equip de so i DJ. Aprendrem a fer mescles amb equips professionals Pioneer i els sistemes Traktor, SeratorDJ i Rekordbox DJ. Els Pioneer DJ Kids ens faran una demo. Per nois i noies de 12 a 16 anys.

Preu: 5,32 € (IVA inclòs)

Veure sessions

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Suplement per al material

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.


Xarxa de Centres cívics

Ajuntament
de Barcelona

Gestió tècnica:
PROGESS | Av. Diagonal, 392 (1r- 1a) - 08037 Barcelona
progess@progess.com

Centre cívic
CENTRE CÍVIC GUINARDÓ

Ronda Guinardó, 113
08041 Barcelona
93 450 39 87
informacio@ccguinardo.cat