Logo del centre cívic

Tallers Culturals (Medi ambient i ecologia urbana)

Novetat!!
Desmuntant les factures de gas i electricitat
Logo de l'activitat Desmuntant les factures de gas i electricitat

Dimarts de 18.30 a 20

13 d'octubre de 2020

Espai: Sala Taller

T’agradaria entendre les teves factures de gas i electricitat? Saps quines opcions tens a l’hora d’escollir companyies d’energia o si tens més potència contractada de la que necessites?

Aquest taller treballa cadascun dels conceptes que apareixen en la factura amb l’objectiu d’entendre què s’està pagant, quines opcions tenim i com podem reduir l’import de les nostres factures simplement optimitzant el contracte de subministrament. Coneixerem què és l’energia i què és la potència. Sabrem què és el mercat regulat i què és el mercat lliure. Ens endinsarem en el món de la distribució i de la comercialització d’energia. Desxifrarem els diferents continguts de les factures: el consum, els impostos, el manteniment i el lloguer.

Porta les teves factures de llum i gas i resoldrem els dubtes més freqüents.

Preu: Gratuït

Dimarts
13/10/2020
Novetat!!
Mesures per a la millora energètica de la llar
Logo de l'activitat Mesures per a la millora energètica de la llar

Dimarts de 18.30 a 20

20 d'octubre de 2020

Espai: Sala Taller

Tens la casa ben aïllada tèrmicament? Com pots actuar per aprofitar millor l’energia i guanyar confort?

L’eficiència energètica és la capacitat de minimitzar els recursos energètics a l’hora d’aconseguir un determinat grau de confort. El cost d’escalfar una casa tèrmicament ineficient és molt major que per escalfar-ne una de ben aïllada. La temperatura recomanable per l’interior de la llar és de 20 ºC a l’hivern i 25ºC a l’estiu.

En aquest taller veiem els elements a tenir en compte per determinar el grau d’eficiència energètica d’un edifici per descobrir-ne així les possibilitats de millora.

Preu: Gratuït

Dimarts
20/10/2020
Novetat!!
Tot el que s'amaga en un comptador digital
Logo de l'activitat Tot el que s'amaga en un comptador digital

Dimarts de 18.30 a 20

27 d'octubre de 2020

Espai: Sala Taller

Què suposa la instal·lació dels comptadors telegestionats? Qui es queda amb les meves dades de consum? Tenen efectes sobre la salut? Em puc oposar al canvi? Actualment, s’està duent a terme el pla de renovació de comptadors amb la instal·lació dels nous comptadors digitals telegestionats.

En aquest taller compararem els nous comptadors amb els antics analògics i aprendrem a trobar tota la informació d’interès que podem obtenir amb els nous comptadors. Parlarem sobre l’obligatorietat d’instal·lació, preu i costos i sobre l’impacte a la salut de les persones que poden representar.

Preu: Gratuït

Dimarts
27/10/2020

Inscripcions

Tots els tallers són per a majors de 18 anys, si no s'especifica el contrari. Les inscripcions per a tallers infantils i per a joves hauran d'anar a nom del pare/mare o tutor/a.

Baixes

Una setmana abans de l'inici del taller ja no s'acceptaran baixes en cap cas.

Suplement per al material

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
PROGESS | Av. Diagonal, 392 (1r- 1a) - 08037 Barcelona
progess@progess.com

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC GUINARDÓ

Ronda Guinardó, 113
08041 Barcelona
93 450 39 87
informacio@ccguinardo.cat

Logo Miram Cloud