Tallers Culturals (Maker Nens)

Novetat!!

Coneixem a Leonardo Da Vinci

Dissabte de 10.30 a 13.30 hores

25 de Novembre de 2017

Espai: Centre Cívic Guinardó

Taller on veurem la importància de la figura de Leonardo Da Vinci en l’evolució de la tecnologia i coneixerem els seus invents. Es formaran equips i cada grup recrearà algun dels invents de Da Vinci, com per exemple un enginy volador. A càrrec de Tangencial. Aquests tallers estan enfocats en la difusió i assimilació dels nous tipus de tecnologies que estan emergint actualment, amb l’objectiu que els nens i nenes puguin adquirir les capacitats per tractar amb aquesta tecnologia, d’una forma amena i dins d’un marc lúdic. Per a nens i nenes d’entre 8 i 12 anys.

Preu: 7,99 € (IVA inclòs)

Veure sessions
Novetat!!

Copèrnic i el seu sistema solar

Dissabte de 10.30 a 13.30 hores

16 de Desembre de 2017

Espai: Centre Cívic Guinardó

Coneixerem l’obra de l’astrònom Nicolau Copèrnic i reproduirem el sistema solar que va formular, revolucionant tota l’astronomia. A càrrec de Tangencial. Aquests tallers estan enfocats en la difusió i assimilació dels nous tipus de tecnologies que estan emergint actualment, amb l’objectiu que els nens i nenes puguin adquirir les capacitats per tractar amb aquesta tecnologia, d’una forma amena i dins d’un marc lúdic. Per a nens i nenes d’entre 8 i 12 anys.

Preu: 7,99 € (IVA inclòs)

Veure sessions

Creació d’automòbils

Dissabte de 10.30 a 13.30 hores

28 d'Octubre de 2017

Espai: Centre Cívic Guinardó

Mitjançant un petit motor, material reciclat i molta creativitat, intentarem aconseguir transformar un objecte en un automòbil que es desplaçarà A càrrec de Tangencial. Aquests tallers estan enfocats en la difusió i assimilació dels nous tipus de tecnologies que estan emergint actualment, amb l’objectiu que els nens i nenes puguin adquirir les capacitats per tractar amb aquesta tecnologia, d’una forma amena i dins d’un marc lúdic. Per a nens i nenes d’entre 8 i 12 anys.

Preu: 7,99 € (IVA inclòs)

Veure sessions

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Suplement per al material

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.