Tallers Culturals (Maker Nens)

Novetat!!

Maker nens estiu

dilluns a divendres de 10 a 13 hores

Del 23 de Juliol de 2018 al 27 de Juliol de 2018

Espai: Raconet

A finals de juliol es durà a terme al Centre Cívic Guinardó tallers d'ambientació tecnològica. Aquests tallers estaran enfocats en la difusió i l'assimilació dels nous tipus de tecnologies que estan emergint actualment, amb l'objectiu que els assistents puguin adquirir les capacitats necessàries per tractar amb aquesta tecnologia, d'una forma amena i dins d'un marc lúdic. Objectius: • Aprenentatge bàsic de les capacitats relacionades amb les noves tecnologies (lògica de programació, metodologies de creació, etc...). • En acabar les sessions que els assistents no marxin amb la percepció que la tecnologia és alguna cosa complexa o avorrida. S'intentarà que rebin una injecció de motivació i de curiositat.Per a nens i nenes de 8 a 12 anys.

Preu: 39,93 € (IVA inclòs)

Veure sessions
Novetat!!

Marble Machine

Dissabte de 11 a 13

16 de Juny de 2018

Espai: Raconet

La Marble Machine és una de les mítiques màquines lúdiques basada en la conducció d'un conjunt de bales a través d'un circuit. En aquest cas durem a terme amb els més petits una marble machine vertical, és a dir, la tradicional. Farem servir materials accessibles que tot tenim a casa, i molta imaginació. Per a nens i nenes de 8 a 12 anys.

Preu: 5,32 € (IVA inclòs)

Veure sessions
Novetat!!

Pèndol creatiu

Dissabte de 11 a 13

26 de Maig de 2018

Espai: Raconet

Crearem un pèndol amb material reciclat, i fent servir la gravetat realitzarem pintures amb ell. Per a nens i nenes de 8 a 12 anys.

Preu: 5,32 € (IVA inclòs)

Veure sessions

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Suplement per al material

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.


Xarxa de Centres cívics

Ajuntament
de Barcelona

Gestió tècnica:
PROGESS | Av. Diagonal, 392 (1r- 1a) - 08037 Barcelona
progess@progess.com

Centre cívic
CENTRE CÍVIC GUINARDÓ

Ronda Guinardó, 113
08041 Barcelona
93 450 39 87
informacio@ccguinardo.cat