Logo del centre cívic

Tallers Culturals (Aula 141)

Novetat!!
Conseqüències del tabac en la malaltia respiratòria: Com i quan deixar de fumar

Dimecres de 19 a 20.30

26 de maig de 2021

Espai: Sala d'Actes

Meritxell Peiró. Infermera supervisora Servei de Pneumologia i investigadora del Grup de recerca Infermera de l’Institut de Recerca Hospital de la Santa Creu i Sant Pau – IIB Sant Pau.

El tabac es causant de malalties cròniques respiratòries i causen un impacte en la salut de les persones tant en la qualitat de vida com en el sistema sanitari. Deixar de fumar és  fonamental en qualsevol moment per millorar la qualitat de vida.

Preu: Gratuït

Dimecres
26/05/2021
Novetat!!
El càncer de pulmó, un problema de salut greu sense una solució aparent

Dimecres de 19 a 20

19 de maig de 2021

Espai: Sala d'Actes

Dr. Juan Carlos Trujillo-Reyes, Metge adjunt Servei de Cirurgia Toràcica Hospital de la Santa Creu i Sant Pau.

El càncer de pulmó és el tumor amb major mortalitat en tots dos sexes sent diagnosticats més de 30.000 casos nous cada any. És per tant, un problema de salut greu.

En aquesta sessió s’exposarà la situació actual del càncer de pulmó i les armes de salut pública que ens permetrien reduir la seva mortalitat.

La Fundació Institut de Recerca de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau- IIB Sant Pau mitjançant la seva unitat de cultura científica (UCC+i Fecyt), promou aquest cicle.

Preu: Gratuït

Dimecres
19/05/2021

Inscripcions

Tots els tallers són per a majors de 18 anys, si no s'especifica el contrari. Les inscripcions per a tallers infantils i per a joves hauran d'anar a nom del pare/mare o tutor/a.

Baixes

Una setmana abans de l'inici del taller ja no s'acceptaran baixes en cap cas.

Important

En cas de força major derivada de la crisi sanitària actual les activitats trimestrals s'adaptaran perquè puguin realitzar-se en línia. El nombre d'hores, sessions i horaris seran els mateixos. Aquesta variació no suposarà que el curs es consideri cancel·lat o suspès i, per tant, no donarà dret a la devolució de l'import de la inscripció proporcional a les sessions realitzades virtualment.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
PROGESS | Av. Diagonal, 392 (1r- 1a) - 08037 Barcelona
progess@progess.com

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC GUINARDÓ

Ronda Guinardó, 113
08041 Barcelona
93 450 39 87
informacio@ccguinardo.cat

Logo Miram Cloud