Logo del centre cívic

Tallers Culturals (Ciència en família)

Novetat!!
Ciència en família

Dissabte de 11 a 12

16 d'octubre de 2021

Espai: Sala de Plàstiques

Aquest és un espai on mares i pares organitzen sessions al voltant d’experiències científiques per viure-les juntament amb els nostres infants (entre 3 i 9 anys, de forma orientativa).

Cada sessió és independent i té un responsable que ens proposarà una activitat per fer conjuntament en família en un ambient lúdic, relaxat, cooperatiu i obert a tothom.

Activitat conjunta entre Can Nadó i Aula 141.

Preu: Gratuït

Dissabte
16/10/2021
Novetat!!
Fira de Ciència en Família

Dissabte de 11 a 12

13 de novembre de 2021

Espai: Sala d'Actes

A la Fira de Ciència en Família 2021 es presentaran diferents experiències científiques (tallers, demostracions, jocs i moltes més activitats) en un format de fira de carrer. Les experiències estaran creades conjuntament per i per a famílies amb nens i nenes de 3 a 8 anys, però les activitats estan obertes a tothom. L'assistència és lliure i no cal confirmació. Us hi esperem!

Preu: Gratuït

Dissabte
13/11/2021

Inscripcions

Tots els tallers són per a majors de 18 anys, si no s'especifica el contrari. Les inscripcions per a tallers infantils i per a joves hauran d'anar a nom del pare/mare o tutor/a.

Baixes

Una setmana abans de l'inici del taller ja no s'acceptaran baixes en cap cas.

Important

A causa de la situació sanitària i degut a mesures adoptades per les autoritats sanitàries, la programació de tallers podria veure's afectada: tant en aforament, com en format (alguns tallers podrien passar a format online). També es podrien incorporar tallers nous o altres podrien ser cancel·lats. La inscripció a un taller, implica l'acceptació d'aquests possibles canvis. 

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
PROGESS | Av. Diagonal, 392 (1r- 1a) - 08037 Barcelona
progess@progess.com

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC GUINARDÓ

Ronda Guinardó, 113
08041 Barcelona
93 450 39 87
informacio@ccguinardo.cat

Logo Miram Cloud