Tallers Culturals (Ciència en família)

Ciència en família Febrer

Dissabte de 11 a 12

9 de Febrer de 2019

Espai: Sala d'Actes

Aquest és un espai on mares i pares organitzen sessions al voltant d’experiències científiques per viure-les juntament amb els nostres infants (entre 3 i 7 anys, de forma orientativa). Cada sessió és independent i té un responsable que ens proposarà una activitat per fer conjuntament en família en un ambient lúdic, relaxat, cooperatiu i obert a tothom. Activitat conjunta entre Can Nadó i Aula 141. Es farà una inscripció per cada nen/a (sense comptar als pares o tutors)

Preu: Gratuïta

Veure sessions

Ciència en Familia Març

Dissabte de 11 a 12

9 de Març de 2019

Espai: Sala de Plàstiques

Aquest és un espai on mares i pares organitzen sessions al voltant d’experiències científiques per viure-les juntament amb els nostres infants (entre 3 i 7 anys, de forma orientativa). Activitat conjunta entre Can Nadó i Aula 141. Es farà una inscripció per cada nen/a (sense comptar als pares o tutors)

Preu: Gratuïta

Veure sessions

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Baixes

Una setmana abans de l'inici del taller ja no s'acceptaran baixes en cap cas.

Suplement per al material

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.


Xarxa de Centres Cívics

Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
PROGESS | Av. Diagonal, 392 (1r- 1a) - 08037 Barcelona
progess@progess.com

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC GUINARDÓ

Ronda Guinardó, 113
08041 Barcelona
93 450 39 87
informacio@ccguinardo.cat