Tallers Culturals (Gastronomia i alimentació)

Novetat!!

Cuina tradicional catalana

Dijous de 19.30 a 21.30

Del 10 de Gener de 2019 al 21 de Març de 2019

Espai: Cuina

En aquest taller elaborarem receptes de cuina tradicional Catalana. Aprofundirem en els nostres orígens i gaudirem d’una cultura gastronòmica mil·lenària. Aquest taller s’elabora en 10 sessions de 2hores i inclou el tast de les elaboracions que maridarem amb una beguda adient per cada sessió. També s’entregaran totes les receptes. Aquest taller té un suplement de 35 euros en concepte de material

Preu: 70,18 € (IVA inclòs)

Veure sessions
Novetat!!

Patés de llegums

Dissabte de 10 a 14

23 de Febrer de 2019

Espai: Cuina

Professor/a: Medina, Montse

Els patés amb base de llegum són saludables, un plus de proteïna vegetal de bona qualitat i una forma de tenir a la ma alguna cosa per enriquir els nostres entrepans o per fer un mos a mig dia sense remordiments. Farem 4 patés diferents, perquè tinguis varietat al teu rebost. Aquest taller té un suplement de 7€ en concepte de material.

Preu: 14,04 € (IVA inclòs)

Veure sessions
Novetat!!

Proteïna vegetal: tofu, tempeh i seità

Dissabte de 10 a 14

2 de Març de 2019

Espai: Cuina

Professor/a: Medina, Montse

Quan volem reduir o treure la proteïna animal de la nostra dieta, la proteïna vegetal de bona qualitat esdevé imprescindible per no tenir-ne carències. En aquest taller aprendrem com treballar el seità, el tofu i el tempeh amb receptes saboroses i digestives. Aquest taller té un suplement de 7 euros en concepte de material.

Preu: 14,04 € (IVA inclòs)

Veure sessions

Cuines del món: Benín

Dimecres de 19.30 a 21.30

23 de Gener de 2019

Espai: Cuina

Professor/a: Dokponnou, Robert

Descripció: Tallers monogràfics d’una sessió per descobrir la diversitat cultural existent a la ciutat de Barcelona a través de la cuina. Mentre cuinem el plat generarem un diàleg vinculat amb el país d’origen d’aquella recepta i, a través de la gastronomia, enllaçarem amb altres aspectes relacionats amb el coneixement de les diferents cultures i l’intercanvi amb persones de diversos orígens. Requisits: Es recomana portar davantal i carmanyola. Aquest taller té un suplement de 3€ en concepte de material.

Preu: 7,02 € (IVA inclòs)

Veure sessions

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Baixes

Una setmana abans de l'inici del taller ja no s'acceptaran baixes en cap cas.

Suplement per al material

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.


Xarxa de Centres Cívics

Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
PROGESS | Av. Diagonal, 392 (1r- 1a) - 08037 Barcelona
progess@progess.com

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC GUINARDÓ

Ronda Guinardó, 113
08041 Barcelona
93 450 39 87
informacio@ccguinardo.cat