Tallers Culturals (Gastronomia i alimentació)

Novetat!!

Aprèn a fer el teu seità

Dissabte de 10 a 14

27 d'Octubre de 2018

Espai: Cuina

Professor/a: Medina, Montse

El seità és un producte fet amb el gluten del blat. És conegut com a «carn vegetal» perquè pot substituir a la carn en gairebé qualsevol preparació, donant un aspecte molt semblant. Fer-lo a casa és fàcil i econòmic. En aquest taller farem el nostre seità i després en farem un plat fàcil. Requisits: Aquest taller té un suplement de 7€ en concepte de material.

Preu: 14,04 € (IVA inclòs)

Veure sessions
Novetat!!

Brous i cremes de tardor

Dissabte de 10 a 14

20 d'Octubre de 2018

Espai: Cuina

Professor/a: Medina, Montse

l temps de la tardor és un moment de transició de la calor de l’estiu al fred que vindrà. Els brous i cremes ens donen confort, ens nodreixen i preparen el nostre organisme pel canvi de temperatures. En aquest taller treballarem brous que serveixen de base a moltes preparacions i elaborarem cremes amb ingredients propis d’aquesta estació de l’any. Requisits: Aquest taller té un suplement de 7€ en concepte de material.

Preu: 14,04 € (IVA inclòs)

Veure sessions
Places exhaurides. Si vols apuntar-te a la llista d'espera adreça´t al centre.
Novetat!!

Cuina vegetariana per a no vegetarians

Dilluns de 19 a 21

Del 5 de Novembre de 2018 al 10 de Desembre de 2018

Espai: Cuina

Esteu pensant en fer un canvi en la vostra dieta i introduir menys carn i més fruites i verdures? En aquest taller us ensenyarem com portar una dieta sana i equilibrada, intentant reduir el consum d’aliments d’origen animal. A través de receptes vegetarianes, veurem la importància de menjar verdures i fruites de temporada i què ens aporten, potenciant el consum de proteïnes vegetals (llegums, fruits secs, llavors, cereals, etc.). Una taller on aprendrem a cuinar plats ben saborosos i saludables per aquells que volen introduir-se en la cuina vegetariana sense ser vegetarians. No us ho perdeu! Requisits: Cal dur davantal i carmanyola. Aquest taller té un suplement de 18 € en concepte de material.

Preu: 42,11 € (IVA inclòs)

Veure sessions

Cuines del món: Argentina

Dijous de 20 a 22

8 de Novembre de 2018

Espai: Cuina

Professor/a: Quaroni, Santiago

Descripció: Tallers monogràfics d’una sessió per descobrir la diversitat cultural existent a la ciutat de Barcelona a través de la cuina. Mentre cuinem el plat generarem un diàleg vinculat amb el país d’origen d’aquella recepta i, a través de la gastronomia, enllaçarem amb altres aspectes relacionats amb el coneixement de les diferents cultures i l’intercanvi amb persones de diversos orígens. Requisits: Es recomana portar davantal i carmanyola. Aquest taller té un suplement de 3€ en concepte de material.

Preu: 7,02 € (IVA inclòs)

Veure sessions

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Baixes

Una setmana abans de l'inici del taller ja no s'acceptaran baixes en cap cas.

Suplement per al material

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.


Xarxa de Centres Cívics

Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
PROGESS | Av. Diagonal, 392 (1r- 1a) - 08037 Barcelona
progess@progess.com

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC GUINARDÓ

Ronda Guinardó, 113
08041 Barcelona
93 450 39 87
informacio@ccguinardo.cat