Tallers Culturals (Gastronomia i alimentació)

Novetat!!

Com fer chutneys, pickles i xucrut

Dilluns de 17 a 21

13 de Novembre de 2017

Espai: Cuina

Professor/a: Medina, Montse

Descripció: El chutney és un condiment agredolç amb una base de verdures o fruites, vinagre, sucre i espècies, emprat per acompanyar plats de carn o peix o per gaudir-lo al damunt d’unes torrades. Els pickles i el xucrut, per la seva part, són ferments rics en probiòtics que cuiden la nostra biota intestinal. En aquest taller veuràs com n’és de fàcil fer-los. Vine amb un parell de pots de vidre i te’ls emportaràs plens per llepar-te els dits a casa. Programa: Taller pràctic d’una única sessió. Requisits: Aquest taller té un suplement de 7€ en concepte de material.

Preu: 14,04 € (IVA inclòs)

Veure sessions
Novetat!!

Cremes i llegums de tardor

Dimarts de 19.30 a 21.30

Del 28 de Novembre de 2017 al 12 de Desembre de 2017

Espai: Cuina

Professor/a: Casero Perez, Laura

Descripció: Vols aprendre noves receptes? En aquest taller donarem idees senzilles, ràpides i gustoses per no avorrir-nos durant la tardor. Cuinarem amb ingredients de temporada, llegums, algues… Utilitzarem productes ecològics i de proximitat i al final del taller degustarem les receptes cuinades Programa: - Sessió 1: Crema d’api, nap i fonoll, i curry de llenties i moniato. - Sessió 2: Crema de carbassa i cigrons, i estofat lleuger de llentia pardina i verduretes. - Sessió 3: Crema de moniato amb xampinyons, ou i crostons, espinacs i cigrons amb gingebre i all. * Les receptes variaran en cas d’alumnes que ja les hagin fet en un altre taller Requisits: No es necessiten coneixements previs. S’ha de portar davantal i carmanyoles per endur-t’ho a casa. Aquest taller té un suplement de 8€ en concepte de material.

Preu: 21,05 € (IVA inclòs)

Veure sessions
Novetat!!

Cuinar amb espècies

Dilluns de 17 a 21

27 de Novembre de 2017

Espai: Cuina

Professor/a: Medina, Montse

Descripció: Les espècies donen als nostres plats un gust únic i ens evoquen menjars d’altres països. Si en vols conèixer curiositats i aprendre a fer-les servir en diferents plats, tant salats com dolços, no et pots perdre aquest taller. Programa: Taller pràctic d’una única sessió. Requisits: Aquest taller té un suplement de 7€ en concepte de material.

Preu: 14,04 € (IVA inclòs)

Veure sessions

Cuines del món: Colòmbia

Dimecres de 19.30 a 21.30

29 de Novembre de 2017

Espai: Cuina

Professor/a: Receptes de Pau, IAP Catalunya

Descripció: Tallers monogràfics d’una sessió per descobrir la diversitat cultural existent a la ciutat de Barcelona a través de la cuina. Mentre cuinem el plat generarem un diàleg vinculat amb el país d’origen d’aquella recepta i, a través de la gastronomia, enllaçarem amb altres aspectes relacionats amb el coneixement de les diferents cultures i l’intercanvi amb persones de diversos orígens. Requisits: Es recomana portar davantal i carmanyola. ** Taller gratuït a càrrec de l’Associació Acció Internacional per la Pau, dins del projecte Receptes de Pau al Guinardó

Preu: Gratuïta

Veure sessions

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Suplement per al material

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.