Tallers Culturals (Balls de saló o balls tradicionals)

Iniciació a la sardana

Dissabte de 10:00 a 14:00

Del 12 de Gener de 2019 al 2 de Març de 2019

Espai: Sala d'Actes

Professor/a: Herrera, Jose Luis

Coneixes la Sardana? Tant si la coneixes com si no, i t'agradaria aprendre a ballar-la o a practicar i aprofundir en el seu coneixement, et convidem a participar amb nosaltres i gaudir d'aquesta nostra dansa popular. La nostra intenció és fer difusió, promoció i ensenyament de la sardana, practicar-la des del nivell inicial, fins a arribar, si es donen les condicions, a impulsar la creació d'una colla sardanista al nostre barri del Guinardó. Si estàs interessat en el projecte, inscriu-te a aquest taller puntual i gratuït que farem dissabte, de 10 a 14 hores. T'hi esperem.

Preu: Gratuïta

Veure sessions

Bollywood iniciació

Dimecres de 18.45 a 20.15

Del 9 de Gener de 2019 al 20 de Març de 2019

Espai: Sala d'Expressió

Professor/a: Nalini, Violane

Descripció: En aquest taller, els i les alumnes aprendran moviments bàsics de Bollywood: mans, braços i passos, i com entrellaçar-los amb la música mitjançant l’aprenentatge d’una coreografia. A més, es familiaritzaran amb la cultura índia i amb la dansa de la indústria cinematogràfica. Programa: Les classes sempre començaran amb exercicis de respiració i tècnics, a manera d’escalfament, per tal d’assimilar i practicar els moviments. A la segona part de les sessions es practicaran diferents sèries de passos que permeti l’aprenentatge d’una coreografia durant el trimestre. Requisits: Es recomana portar roba còmoda i, encara que no és imprescindible, sempre és benvinguda una petita base de qualsevol dansa.

Preu: 52,64 € (IVA inclòs)

Veure sessions

Bollywood intermig

Dimecres de 20.15 a 21.45

Del 9 de Gener de 2019 al 20 de Març de 2019

Espai: Sala d'Expressió

Professor/a: Nalini, Violane

Descripció: En aquest taller els i les alumnes, ja una mica familiaritzats amb la cultura índia i amb la dansa Bollywood, partiran de la base del Bollywood: mans, braços i passos, i hi afegiran, de mica en mica, moviments més tècnics com expressions de la cara, voltes, salts i composicions grupals més complexes mitjançant l’aprenentatge d’una coreografia més elaborada. Programa: Les classes sempre començaran amb exercicis de respiració i tècnics, a manera d’escalfament, per tal d’assimilar i practicar els moviments tot desplaçant-se per l’espai i treballant en grup la relació amb els i les companyes. A la segona part de les sessions es practicaran diferents sèries de passos que permeti l’aprenentatge d’una o dues coreografies durant el trimestre. Requisits: És necessari tenir un nivell bàsic de dansa oriental o Bollywood, i portar roba còmoda.

Preu: 52,64 € (IVA inclòs)

Veure sessions

Zumba

Dilluns de 20.30 a 22

Del 7 de Gener de 2019 al 25 de Març de 2019

Espai: Sala d'Actes

Professor/a: Dorado Fernandez, Enrique

Descripció: Estàs preparat per divertir-te i posar-te en forma? El Zumba s’inspira en la música llatina i internacional per cremar calories mitjançant el ball. Anima’t i prova una experiència que no et deixarà indiferent. Programa: A cada sessió es farà: - Escalfament - Pràctica - Estiraments Requisits: Es recomana portar roba còmoda.

Preu: 52,64 € (IVA inclòs)

Veure sessions

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Baixes

Una setmana abans de l'inici del taller ja no s'acceptaran baixes en cap cas.

Suplement per al material

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.


Xarxa de Centres Cívics

Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
PROGESS | Av. Diagonal, 392 (1r- 1a) - 08037 Barcelona
progess@progess.com

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC GUINARDÓ

Ronda Guinardó, 113
08041 Barcelona
93 450 39 87
informacio@ccguinardo.cat