Tallers Culturals (Balls de saló o balls tradicionals)

Bollywood iniciació

Dimecres de 18.45 a 20.15

Del 4 d'Octubre de 2017 al 20 de Desembre de 2017

Espai: Centre Cívic Guinardó

Professor/a: Nalini, Violane

Descripció: En aquest taller, els i les alumnes aprendran moviments bàsics de Bollywood: mans, braços i passos, i com entrellaçar-los amb la música mitjançant l’aprenentatge d’una coreografia. A més, es familiaritzaran amb la cultura índia i amb la dansa de la indústria cinematogràfica. Programa: Les classes sempre començaran amb exercicis de respiració i tècnics, a manera d’escalfament, per tal d’assimilar i practicar els moviments. A la segona part de les sessions es practicaran diferents sèries de passos que permeti l’aprenentatge d’una coreografia durant el trimestre. Requisits: Es recomana portar roba còmoda i, encara que no és imprescindible, sempre és benvinguda una petita base de qualsevol dansa.

Preu: 52,64 € (IVA inclòs)

Veure sessions

Bollywood intermig

Dimecres de 20.15 a 21.45

Del 4 d'Octubre de 2017 al 20 de Desembre de 2017

Espai: Centre Cívic Guinardó

Professor/a: Nalini, Violane

Descripció: En aquest taller els i les alumnes, ja una mica familiaritzats amb la cultura índia i amb la dansa Bollywood, partiran de la base del Bollywood: mans, braços i passos, i hi afegiran, de mica en mica, moviments més tècnics com expressions de la cara, voltes, salts i composicions grupals més complexes mitjançant l’aprenentatge d’una coreografia més elaborada. Programa: Les classes sempre començaran amb exercicis de respiració i tècnics, a manera d’escalfament, per tal d’assimilar i practicar els moviments tot desplaçant-se per l’espai i treballant en grup la relació amb els i les companyes. A la segona part de les sessions es practicaran diferents sèries de passos que permeti l’aprenentatge d’una o dues coreografies durant el trimestre. Requisits: És necessari tenir un nivell bàsic de dansa oriental o Bollywood, i portar roba còmoda.

Preu: 52,64 € (IVA inclòs)

Veure sessions

Dansa africana

Dijous de 20 a 21.30

Del 5 d'Octubre de 2017 al 14 de Desembre de 2017

Espai: Centre Cívic Guinardó

Descripció: Una introducció a la cultura africana a partir del coneixement de les danses i ritmes tradicionals de la part oest d’Àfrica. Programa: Sessions basades en la coordinació corporal, el foment de la creativitat i la interpretació, la millora de la condició física i la relaxació. Requisits: Es recomana portar roba còmoda.

Preu: 52,64 € (IVA inclòs)

Veure sessions
Novetat!!

Iniciació a la sardana

Dimecres de 19.30 a 21

Del 4 d'Octubre de 2017 al 20 de Desembre de 2017

Espai: Centre Cívic Guinardó

Descripció: Taller dirigit a totes les persones, sense límit d’edat, interessades en el coneixement i pràctica de la sardana, tant a nivell inicial (com es balla, conceptes bàsics) com a nivell més avançat (comptar, repartir, interpretar). Programa: En una primera fase adquirirem els conceptes bàsics i la pràctica necessària per a poder participar en les rotllanes populars dels aplecs i les ballades que se celebren arreu. Posteriorment, perfeccionarem els passos del ball i n’aprendrem a comptar, interpretar i repartir la sardana. Finalment, aprofundirem en l’ampli món de la sardana, els tipus de sardanes, la cobla i els instruments, les sardanes revesses, el món de les colles sardanistes, els concursos, els punts lliures, etc. Requisits: No són necessaris coneixements previs.

Preu: 52,64 € (IVA inclòs)

Veure sessions
  Anterior    1  2    Següent  

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Suplement per al material

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.