Tallers Culturals (Llengües)

Novetat!!

Anglès Intermig

Dimecres de 12 a 14

Del 9 de Gener de 2019 al 13 de Març de 2019

Espai: Sala Taller

Professor/a: Gutierrez Mena, Juan Miguel

Per als que tenen coneixements d’anglès a un nivell A2-B1 i volen millorar en aspectes més avançats de l’idioma. Es el nivell adequat per començar a preparar el FCE (First Certificate) o 3r curs de la EOI (Escola Oficial d’idiomes). Programa Treballarem totes les parts de la llengua (especialment Reading, Writing i Use of English) amb materials enfocats a la preparació del First Certificate de Cambridge. Requisits Tenir un nivell pre-intermig de la llengua com a mínim, especialment en gramàtica, comprensió lectora i vocabulari.

Preu: 70,18 € (IVA inclòs)

Veure sessions
Podreu realitzar les inscripcions on-line a partir del 17/12/2018
Novetat!!

Conversa en anglès avançada

Dimecres de 10 a 12

Del 9 de Gener de 2019 al 13 de Març de 2019

Espai: Sala Taller

Professor/a: Gutierrez Mena, Juan Miguel

Descripció: Adreçat a persones que necessiten millorar la seva fluïdesa, repassar i ampliar els seus coneixements. Farem servir únicament l’anglès com a llengua vehicular. Programa: - Dia 1: Presentacions - Dia 2: Tòpic - Països de parla anglesa. Vocabulari i comentaris de text - Dia 3: Tòpic - Països de parla anglesa. Comprensió oral (listening) - Dia 4: Tòpic - Lleure i activitats socials. Vocabulari i comentaris de text - Dia 5: Tòpic - Lleure i activitats socials. Comprensió oral (listening) - Dia 6: Tòpic - Efectes de la globalització. Vocabulari i comentaris de text - Dia 7: Tòpic - Efectes de la globalització. Comprensió oral (listening) - Dia 8: Tòpic - L’anglès a la feina. Vocabulari i comentaris de text - Dia 9: Tòpic - L’anglès a la feina. Comprensió oral (listening) - Dia 10: Repàs (opció de sortida a un restaurant irlandès, on continuarem conversant en un ambient més anglosaxó) * Els tòpics que figuren al programa es podràn veure alterats en funció dels interessos dels alumnes. Requisits: Tenir un nivell pre-intermig de la llengua, com a mínim, equivalent al nivell A2 – B1, especialment en expressió i comprensió oral.

Preu: 70,18 € (IVA inclòs)

Veure sessions
Podreu realitzar les inscripcions on-line a partir del 17/12/2018
Novetat!!

Iniziazione all'italiano

Dimarts de 20.15 a 21.45

Del 8 de Gener de 2019 al 12 de Març de 2019

Espai: Sala d'Activitats

Professor/a: Sandrino, Sara

T’agrada la cultura italiana, la gastronomia o potser viatges a Itàlia i creus que seria interessant poder parlar la llengua de Dante? En aquest taller ensenyarem la llengua des de zero amb un enfocament comunicatiu i dinàmic. Aprendrem a parlar dels nostres hàbits i de la nostra família, i a comunicar en contextos específics com demanar al bar o moure’ns per la ciutat. El curs d'italià té una estructura basada en una metodologia comunicativa, i correspon al nivell A1 del Marc Comú Europeu. Durant el curs aprendrem a comunicar en diverses situacions, com: - Donar informació d'un mateix i de la família, parlar de les preferències, dels hobbies i dels gustos personals. - Demanar al bar i al restaurant - Moure'ns per la ciutat i demanar informacions A nivell gramatical afrontarem: - Articles i gèneres dels noms i concordança - Present indicatiu dels verbs regulars, irregulars i reflexius - Preposicions simples i compostes - Introducció al passat pròxim - Altres estructures gramaticals (estar + gerundi, "si" impersonal) T’esperem al taller per descobrir-ne la resta!

Preu: 52,64 € (IVA inclòs)

Veure sessions
Podreu realitzar les inscripcions on-line a partir del 17/12/2018

Anglès beginner

Dimarts de 19.15 a 21.15

Del 8 de Gener de 2019 al 12 de Març de 2019

Espai: Sala Taller

Professor/a: Gutierrez Mena, Juan Miguel

Descripció: Curs d’anglès iniciació– coneixements bàsics de la llengua – gramàtica i vocabulari. Programa: - Dia 1: Salutacions, comiats, frases de cortesia - Dia 2: Pronoms personals, verb ‘to be’. Teoria - Dia 3: Pronoms personals, verb ‘to be’. Repàs i exercicis - Dia 4: Els números (0-50). Teoria i exercisis - Dia 5: Els números (continuació). Teoria i exercicis - Dia 6: Els pronoms personals i el present simple. Teoria - Dia 7: Els pronoms personals i el present simple. Exercicis - Dia 8: Formes negativa i interrogativa del present simple. Teoria - Dia 9: Formes negativa i interrogativa del present simple. Exercicis - Dia 10: Repàs * El programa d’aquest curs es podrà alterar en funció de l’aptitud, disposició i coneixements del grup Requisits: No es requereix cap coneixement previ de la llengua.

Preu: 70,18 € (IVA inclòs)

Veure sessions
Podreu realitzar les inscripcions on-line a partir del 17/12/2018

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Baixes

Una setmana abans de l'inici del taller ja no s'acceptaran baixes en cap cas.

Suplement per al material

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.


Xarxa de Centres Cívics

Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
PROGESS | Av. Diagonal, 392 (1r- 1a) - 08037 Barcelona
progess@progess.com

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC GUINARDÓ

Ronda Guinardó, 113
08041 Barcelona
93 450 39 87
informacio@ccguinardo.cat