Tallers Culturals (Llengües)

Iniciació al francès

Dimarts de 19.30 a 21.00

Del 8 de Gener de 2019 al 19 de Març de 2019

Espai: Sala Petita

Professor/a: Vergès Tarancon, Maria

Descripció Curs d’iniciació a la llengua francesa. Veurem coneixements bàsics de gramàtica, vocabulari i verbs per poder arribar a construir frases i parlar la llengua. Programa GRAMATICA - Aprendrem els diferents tipus d’articles (determinat, indeterminat i contractes) així com Pronoms (personal, possessius, demostratius i relatius). VERBS - Aprendrem els verbs essencials AVOIR/ÊTRE així com els verbs de primera, segona i tercera conjugació (irregulars). VOCABULARI – Introduirem vocabulari divers perquè us podeu desenvolupar en qualsevol àmbit quotidià com per exemple: viatges, transport, restaurants, oci, entre d’altres. Construirem frases i realitzarem preguntes freqüents. S’intentarà introduir petites conversacions típiques de situacions comuns o d’interès. Posarem en pràctica tot el descrit amb exercicis varis. Intentarem fer una classe amena per tots, aprenent la llengua francesa.

Preu: 52,64 € (IVA inclòs)

Veure sessions
Places exhaurides. Si vols apuntar-te a la llista d'espera adreça´t al centre.

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Baixes

Una setmana abans de l'inici del taller ja no s'acceptaran baixes en cap cas.

Suplement per al material

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.


Xarxa de Centres Cívics

Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
PROGESS | Av. Diagonal, 392 (1r- 1a) - 08037 Barcelona
progess@progess.com

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC GUINARDÓ

Ronda Guinardó, 113
08041 Barcelona
93 450 39 87
informacio@ccguinardo.cat