Tallers Culturals (Salut i activitat física)

Novetat!!

Introducció al massatge Thai

Dissabte de 10 a 14

2 de Juny de 2018

Espai: Sala Taller

Professor/a: Rey, Cecilia

Descripció Diverses disciplines d’origen oriental tenen el seu fonament teòric en l’existència dels meridians que, en la medicina tailandesa, es denominen SEN. Segons aquesta teoria, a través de la respiració entra al cos humà una energia que el manté amb vida. Aquesta energia es difon pel cos pels canals anomenats Meridians. La lliure circulació de l’energia és essencial per al benestar dels òrgans, que gràcies a ella es regeneren i estan en condicions de reaccionar davant les agressions patològiques.Quan un meridià funciona malament es crea un bloqueig energètic que debilita els òrgans relacionats amb ell. Aquest bloqueig pot ser degut a causes físiques (dolors, traumes, etc...) o psicològiques (estrès, tensions emotives, etc...).El massatge thai es proposa amb les seves múltiples manipulacions, reactivar el flux energètic en els canals de lliscament, el que potencia la capacitat d’autocuració del cos. Programa • Història i desenvolupament del massatge thai: orígens, teoria. • Conceptes bàsics del massatge thai (meridians SEN, respiració, pressions, mobilitzacions, estiraments) • Mètode de treball: com utilitzar el cos i l’ús correcte del pes corporal . Aprendre a treballar a terra usant palanques i el nostre propi pes per no fer força ni fer-nos mal. • Preparació del massatge i com rebre el massatge. • Seqüències de tècniques en posició supí (estirats cap per avall - posició prono) • Contraindicacions del massatge Thai. • Beneficis del massatge Thai.

Preu: 14,04 € (IVA inclòs)

Veure sessions

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Suplement per al material

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.


Xarxa de Centres cívics

Ajuntament
de Barcelona

Gestió tècnica:
PROGESS | Av. Diagonal, 392 (1r- 1a) - 08037 Barcelona
progess@progess.com

Centre cívic
CENTRE CÍVIC GUINARDÓ

Ronda Guinardó, 113
08041 Barcelona
93 450 39 87
informacio@ccguinardo.cat