Logo del centre cívic
La segona millor
Logo de l'activitat La segona millor

Divendres 19:30 a 20:40

31 de març de 2023

Espai: Sala d'Actes

a càrrec de Berta Giraut & Ester Villamor.

Què passa quan algú arriba al límit? Quan vol abandonar el ring, l'escenari, el quiròfan, la cuina, la botiga? Aquesta és la historia d'una actriu que ho vol deixar, que diu: “Aquest és el meu últim personatge!”. No vol seguir intentant ser primera i s'ha cansat de ser segona. El seu somni i la seva il·lusió s'estan apagant.

Com agafar aquesta petita flama i tornar-la a encendre per no perdre-la del tot? Com captar aquest meravellós moment de rendició i fer-lo brollar i que desemboqui en llum de nou? Com navegar en els llimbs del no-res, de la pèrdua, i gaudir del viatge? Com fer-nos protagonistes?

Preu: Gratuït

Divendres
31/03/2023

Inscripcions

Tots els tallers són per a majors de 18 anys, si no s'especifica el contrari. Les inscripcions per a tallers infantils i per a joves hauran d'anar a nom del pare/mare o tutor/a.

Baixes

Una setmana abans de l'inici del taller ja no s'acceptaran baixes.

Descomptes i ajudes

L’Ajuntament de Barcelona ofereix descomptes i ajudes per a persones en situació d’atur i amb targeta de discapacitat. Per beneficiar-te d’aquestes reduccions de tarifa, cal fer la inscripció presencialment, aportant la documentació necessària. Per a més informació, posa't en contacte amb el centre. Un cop iniciats els tallers, no es tramitarà cap beca o ajut.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
PROGESS | Av. Diagonal, 392 (1r- 1a) - 08037 Barcelona
progess@progess.com

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC GUINARDÓ

Ronda Guinardó, 113
08041 Barcelona
93 450 39 87
informacio@ccguinardo.cat

Logo Miram Cloud