Logo del centre cívic
Novetat!!
Érase una vez... / Hi havia una vegada...
Logo de l'activitat Érase una vez... / Hi havia una vegada...

Divendres de 17.15h a 18.45h

26 de març de 2021

Espai: Sala de Plàstiques

En aquest taller pràctic i participatiu, pensat per a les famílies amb infants a partir de 3 anys, jugarem a imaginar i dibuixar les característiques dels personatges dels contes més o menys coneguts.

Acompanyats per una conta contes i uns artistes plàstics, i fent servir uns esquemes de base, tractarem de descriure i representar visualment els aspectes fisionòmics dels i les protagonistes dels contes que escoltarem.

Al finalitzar compartirem i compararem les imatges obtingudes, interpretant-les i comentant-les entre tots i totes.

L’objectiu del taller, a més de de fomentar la imaginació i la creativitat, és conscienciar els joves i els adults de la càrrega normativa i dels biaixos culturals que freqüentment acompanyen narracions i relats.

L’activitat ens permetrà reflexionar sobre les influències i les potencials conseqüències d’aquests elements en el desenvolupament personal dels individus, per exemple, en l’establiment de valors, la generació de prejudicis i la determinació d’expectatives i rols socials.

A càrrec de Umpa Lumpa i amb la col•laboració de: Agustina Brizuela, Mariona Gispert, Laura Luque i Adrián Salgado.

Preu: Gratuït

Divendres
26/03/2021

Inscripcions

Tots els tallers són per a majors de 18 anys, si no s'especifica el contrari. Les inscripcions per a tallers infantils i per a joves hauran d'anar a nom del pare/mare o tutor/a.

Baixes

Una setmana abans de l'inici del taller ja no s'acceptaran baixes en cap cas.

Important

En cas de força major derivada de la crisi sanitària actual les activitats trimestrals s'adaptaran perquè puguin realitzar-se en línia. El nombre d'hores, sessions i horaris seran els mateixos. Aquesta variació no suposarà que el curs es consideri cancel·lat o suspès i, per tant, no donarà dret a la devolució de l'import de la inscripció proporcional a les sessions realitzades virtualment.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
PROGESS | Av. Diagonal, 392 (1r- 1a) - 08037 Barcelona
progess@progess.com

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC GUINARDÓ

Ronda Guinardó, 113
08041 Barcelona
93 450 39 87
informacio@ccguinardo.cat

Logo Miram Cloud