Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (Dia Internacional de la Dansa)

Novetat!!
Dia Internacional de la Dansa
Logo de l'activitat Dia Internacional de la Dansa

Divendres de 19.30 a 20.45

28 d'abril de 2023

Espai: a la Terrassa

En col·laboració amb Nunart Guinardó.

El Dia Internacional de la Dansa es presentaran tres peces que han nascut de la 5a edició de PROJECTem, plataforma impulsada per nunArt Creacions amb l'objectiu d'acollir i donar suport a la creació de lxs artistes multidisciplinaris amb interès en el moviment, la dansa i les arts escèniques.  Durant el procés creatiu lxs participants s'han  plantejat diferents inquietuds i temes que han obert a la investigació. Les peces emergeixen d'aquestes trobades on predomina la convivència, la creativitat i l'escolta. Són creacions independents amb universos i paisatges particulars i alhora totes comparteixen la intenció de cercar una expressió honesta i lliure.

Intèrprets/Creadores: Sandra Lafuente, Paloma Orts, Agathe Miramontes, Paula Pardo, Victòria Villalba, Jordi Panareda, Alicia Giménez, Ingrid Bolaña, Yandra de la Mano.

Preu: Gratuït

Divendres
28/04/2023

Inscripcions

Tots els tallers són per a majors de 18 anys, si no s'especifica el contrari. Les inscripcions per a tallers infantils i per a joves hauran d'anar a nom del pare/mare o tutor/a.

Baixes

Una setmana abans de l'inici del taller ja no s'acceptaran baixes.

Descomptes i ajudes

L’Ajuntament de Barcelona ofereix descomptes i ajudes per a persones en situació d’atur i amb targeta de discapacitat. Per beneficiar-te d’aquestes reduccions de tarifa, cal fer la inscripció presencialment, aportant la documentació necessària. Per a més informació, posa't en contacte amb el centre. Un cop iniciats els tallers, no es tramitarà cap beca o ajut.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
PROGESS | Av. Diagonal, 392 (1r- 1a) - 08037 Barcelona
progess@progess.com

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC GUINARDÓ

Ronda Guinardó, 113
08041 Barcelona
93 450 39 87
informacio@ccguinardo.cat

Logo Miram Cloud