Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (Guinardó a Escena)

Novetat!!
Dia Internacional de la Dansa
Logo de l'activitat Dia Internacional de la Dansa

Divendres de 19.30 a 20.30

3 de maig de 2024

Espai: a la Terrassa

En col·laboració amb Nunart Guinardó 

PROJECTem és una plataforma que impulsa nunArt Creacions amb l'objectiu d'acollir i donar suport a la creació dels artistes multidisciplinaris amb interès en el moviment, la dansa i les arts escèniques. Per commemorar el Dia Internacional de la Dansa es presentaran tres peces que han nascut de la 7a Edició de PROJECTem. Durant el procés creatiu els participants s'han plantejat diferents inquietuds i temes que han obert a la recerca. Les peces emergeixen d'aquestes trobades on predomina la convivència, la creativitat i l'escolta.

Amb Anne-Laure Sanchez, Alicia Caprini, Virginia Escudero, Ilaria Salvagno, Camila Pardini, Neus Martínez, Charlotte Carrel i Aurora Rullo.


Preu: Gratuït

Divendres
03/05/2024
Novetat!!
Per a tu | Cia. Desang
Logo de l'activitat Per a tu | Cia. Desang

Divendres de 19.30 a 20.30

10 de maig de 2024

Espai: Sala d'Actes

La Lea té vint-i-cinc anys. Porta tota la vida dedicant-se a cuidar els altres. La seva germana gran ha anat empitjorant al llarg del temps fins que s’ha convertit en una persona totalment dependent. És totalment incapaç de realitzar cap de les seves activitats quotidianes sense l’ajuda de la Lea. Una dedicació constant cap als altres amb tot el desgast que comporta. Potser no podrà cuidar més fins que no es deixi cuidar ella mateixa. Aquesta història té lloc en un petit poble aïllat de totes les distraccions del nostre món. Un indret envoltat per un bosc enorme. Es diu que qui s’atreveix a endinsar-s’hi, no torna mai més. La Lea es troba al límit del poble amb una música a qui farà companyia fins que la vinguin a buscar.

Preu: Gratuït

Divendres
10/05/2024
Novetat!!
Les veus interiors, d'Eduardo De Filippo
Logo de l'activitat Les veus interiors, d'Eduardo De Filippo

Divendres de 19.30 a 21

31 de maig de 2024

Espai: Sala d'Actes

Nàpols al final de la guerra. Els temps han canviat. Dues famílies conviuen a una escala: els Cimmaruta van tirant entre negocis una mica tèrbols que pertorben la relació matrimonial, mentre que les germanes Saporito intenten sobreviure després de la fallida del seu negoci de lloguer de material per a festes. Tots ells –amb menys o més esperança- escolten les seves veus interiors en un món de misèria. Però la denúncia d’un assassinat traurà a la llum les fantasies, i les sospites i recels entre ells. Sempre sota la mirada còmica del gran dramaturg  i humorista italià, Eduardo De Filippo.

Preu: Gratuït

Divendres
31/05/2024
Novetat!!
Camille | Cia. La Frenètika
Logo de l'activitat Camille | Cia. La Frenètika

Divendres de 19.30 a 20.30

14 de juny de 2024

Espai: Sala d'Actes

Aquest és un espectacle basat en la figura històrica de Camille Claudel.

Fugim de la responsabilitat de detallar la seva història i proposem un viatge anàrquic, que travessi tant la seva ànsia, com la seva ira des d’una visió contemporània.

Per si mateixes les obres de Camille estan repletes de la seva essència, és per això que pretenem conèixer-la a ella a partir de les seves creacions i de tot allò que s'amaga rere el marbre. Des de l’opressió familiar, passant per la malaltissa relació amb el tan reconegut escultor, fins a la seva condemna d’aïllament involuntària d'orígens qüestionables.

Amb CAMILLE, explorem el ressò de la seva persona mitjançant la sàtira i l'autoficció per compondre una oda a les passions que li omplien les mans de fang.


Preu: Gratuït

Divendres
14/06/2024

Inscripcions

Les inscripcions són personals i intransferibles. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Tots els tallers són per a majors de 18 anys, si no s'especifica el contrari. Les inscripcions per a tallers infantils i per a joves hauran d'anar a nom del pare/mare o tutor/a.

Descomptes i ajudes

L’Ajuntament de Barcelona ofereix descomptes i ajudes per a persones en situació d’atur i amb targeta de discapacitat. Per beneficiar-te d’aquestes reduccions de tarifa, cal fer la inscripció presencialment, aportant la documentació necessària. Per a més informació, posa't en contacte amb el centre.Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
PROGESS | Av. Diagonal, 392 (1r- 1a) - 08037 Barcelona
progess@progess.com

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC GUINARDÓ

Ronda Guinardó, 113
08041 Barcelona
93 450 39 87
informacio@ccguinardo.cat

Logo Miram Cloud