Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (Guinardó a Escena)

Novetat!!
Vida Útil | Lapsos Lab
Logo de l'activitat Vida Útil | Lapsos Lab

Divendres de 19.30 a 20.30

26 de maig de 2023

Espai: Sala d'Actes

La rutina d’aquesta oficinista arrossega un sense sentit que no aconsegueix dilucidar. Els deutes, els somnis i l’exigència professional la porten a concloure que té una maledicció. Imatges oníriques es fusionen amb el  quotidià de l’ambient burocràtic a través de codis sonors que oscil·len entre les utopies i les angoixes. Què vol dir ser útil a la societat? A treballar! Que els comptes no es paguen sols!

Preu: Gratuït

Divendres
26/05/2023
Novetat!!
LILO | Cia. La Quarta Finestra
Logo de l'activitat LILO | Cia. La Quarta Finestra

Divendres de 19.30 a 20.30

2 de juny de 2023

Espai: Sala d'Actes

La Lilo té tot el que cal a la vida per ser feliç, però no ho és. Submergint-se en un intens treball d'investigació descobrirà el motiu de la seva insatisfacció: les relacions personals. Amb l'ajuda del públic, la Lilo posarà en pràctica diferents estratègies per tal de resoldre el seu últim obstacle per aconseguir la felicitat: la relació amb el seu pare. Per què... tenim bones relacions perquè ens sentim feliços o ens sentim feliços perquè tenim bones relacions?

Preu: Gratuït

Divendres
02/06/2023
Novetat!!
D'Aristòfanes a Galcerán. Un recorregut per la comèdia Teatral
Logo de l'activitat D'Aristòfanes a Galcerán. Un recorregut per la comèdia Teatral

Divendres de 19.30 a 21

9 de juny de 2023

Espai: Sala d'Actes

A càrrec de la Companyia Roca Guinarda

La comèdia és el gènere teatral preferit pels espectadors. És per això que hem escollit fragments dels autors i les obres més destacats de la història universal del teatre. Gairebé sempre, com veureu, el motor de les accions és l’amor; algunes vegades també els diners i el poder, però sobretot l’amor. I en això l’esbojarrat Aristòfanes, els vodevils d’Eugène Labiche i el gran bard anglès han excel·lit. I les manipulacions de les històries creades per Emili Teixidor i Jordi Galceran ens recordaren els temps actuals. Bé..., deixarem el repàs de la Tragèdia per un altre cop.

Preu: Gratuït

Divendres
09/06/2023
  12  Següent

Inscripcions

Tots els tallers són per a majors de 18 anys, si no s'especifica el contrari. Les inscripcions per a tallers infantils i per a joves hauran d'anar a nom del pare/mare o tutor/a.

Baixes

Una setmana abans de l'inici del taller ja no s'acceptaran baixes.

Descomptes i ajudes

L’Ajuntament de Barcelona ofereix descomptes i ajudes per a persones en situació d’atur i amb targeta de discapacitat. Per beneficiar-te d’aquestes reduccions de tarifa, cal fer la inscripció presencialment, aportant la documentació necessària. Per a més informació, posa't en contacte amb el centre. Un cop iniciats els tallers, no es tramitarà cap beca o ajut.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
PROGESS | Av. Diagonal, 392 (1r- 1a) - 08037 Barcelona
progess@progess.com

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC GUINARDÓ

Ronda Guinardó, 113
08041 Barcelona
93 450 39 87
informacio@ccguinardo.cat

Logo Miram Cloud