Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (Guinardó a Escena)

Novetat!!
Nöszemély | La Calíope
Logo de l'activitat Nöszemély | La Calíope

Divendres de 19.30 a 20.30

23 d'abril de 2021

Espai: Sala d'Actes

Sis dones amb diferents històries, quelcom en comú que les uneix... Tot comença quan arriba la joventut, quan la culta societat els ensenya que una dona ha d’atendre casa seva, cuidar al seu espòs, criar als infants... i ser mare, com a garantia de la seva plenitud, l’il·lusió més gran! Sense oblidar ser una dama elegant, discreta, conscient dels modals i l’etiqueta, ser comprensiva, afectuosa i apassionada. Qui sinó una dona podria reunir totes aquestes qualitats? Però aquets cop serà diferent. Aquestes sis dones, amb històries diferents, són sis dones que es permeten ser elles mateixes. I si no volen ser discretes? I si els és igual l’etiqueta o el que diguin els altres? Les uneix la lluita per ser fidels al que elles mateixes valoren i desitgen.

En acabar, col·loqui postfunció amb les creadores.

Preu: Gratuït

Divendres
23/04/2021
Novetat!!
Canto del Camino Abierto / Cant del Camí Obert | OANES
Logo de l'activitat Canto del Camino Abierto / Cant del Camí Obert | OANES

Divendres de 19.30 a 20.30

7 de maig de 2021

Espai: Sala d'Actes

Cant del Camí Obert és un poema de Walt Withman. L'actant parteix de les paraules del poeta i dels testimoniatges de la seva família; també fa us del moviment i el cant per tal de reencarnar moments i qualitats importants de la seva pròpia vida i llinatge. Convida amb el seu físic i amb un text pròxim, a un viatge en constant desplaçament, un camí obert sense límits temporals ni espacials on habitar amb poder aquests moments crítics i senyalats per el creixement espiritual.  

Preu: Gratuït

Divendres
07/05/2021
Novetat!!
Júpiter | Homeland Dance Company
Logo de l'activitat Júpiter | Homeland Dance Company

Divendres de 19.30 a 20.30

14 de maig de 2021

Espai: Sala d'Actes

Obra que tracta de l’acceptació i el rebuig a les diverses identitats dins la comunitat LGBTI+, la plomafòbia i el masclisme entre parelles del mateix sexe. Una dramatúrgia que inclús ens farà replantejar la nostra manera de parlar, carregada de molta dansa i humor irònic. Una peça que pretén fer front a situacions que tenim com a naturals i que repetim sense pensar-ho gaire.

Preu: Gratuït

Divendres
14/05/2021
Novetat!!
Qüestió d'honor | La Maièutica
Logo de l'activitat Qüestió d'honor | La Maièutica

Divendres de 19 a 20.30

28 de maig de 2021

Espai: Sala d'Actes

Ens vam conèixer a la disco que anem sempre, ell sabia qui era jo pel seu amic, que va al meu institut. Vaig acceptar la seva invitació d'anar amb ells a passar un dia lluny de la nostra ciutat. També hi va venir la meva millor amiga. Mai hagués imaginat que el dia podia acabar així. (Ellena, 16 anys). Fins on som capaços d'arribar per defensar el nostre honor, allò que ens fa merèixer el respecte i l'amor propi i dels altres? Quin impacte directe té el llegat del patriarcat en els joves i en les seves interaccions? I finalment, el poder de la història i el context sociopolític poden ser detonants en les nostres accions o impulsos?

Preu: Gratuït

Divendres
28/05/2021
  Anterior    1  2    Següent  

Inscripcions

Tots els tallers són per a majors de 18 anys, si no s'especifica el contrari. Les inscripcions per a tallers infantils i per a joves hauran d'anar a nom del pare/mare o tutor/a.

Baixes

Una setmana abans de l'inici del taller ja no s'acceptaran baixes en cap cas.

Important

En cas de força major derivada de la crisi sanitària actual les activitats trimestrals s'adaptaran perquè puguin realitzar-se en línia. El nombre d'hores, sessions i horaris seran els mateixos. Aquesta variació no suposarà que el curs es consideri cancel·lat o suspès i, per tant, no donarà dret a la devolució de l'import de la inscripció proporcional a les sessions realitzades virtualment.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
PROGESS | Av. Diagonal, 392 (1r- 1a) - 08037 Barcelona
progess@progess.com

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC GUINARDÓ

Ronda Guinardó, 113
08041 Barcelona
93 450 39 87
informacio@ccguinardo.cat

Logo Miram Cloud