Tallers Culturals (Creació i Tecnologia)

Novetat!!

Crea amb Arduino

Dissabte de 10 a 14

12 de Maig de 2018

Espai: Raconet

Arduino és un dispositiu electrònic de baix cost i llicència oberta, que s’utilitza per a interpretar i interaccionar amb el medi físic mitjançant l’electrònica. És un dispositiu molt comú en l’àmbit dels nous mitjans artístics i de creació. Taller recomanat a qui vulgui introduir-se a Arduino i, per tant, al Do it yourself: creació objectes interactius amb eines de baix cost. No és necessari cap material ni cap coneixement previ

Preu: Gratuïta

Veure sessions

Impressió 3D per la creació artística

Dissabte de 10 a 14

14 d'Abril de 2018

Espai: Raconet

En aquest taller coneixerem el concepte Do It Yourself, aprenent que és una impressora 3D, com funciona, i per a què la podem fer servir. El taller es centrarà en aspectes avançats de la impressió 3D per FFM (filament de plàstic calent) i aprendrem trucs i possibilitats al voltant d’aquesta tecnologia, orientats a creacions artístiques.

Preu: Gratuïta

Veure sessions
Novetat!!

Llei d'Ohm: cos, circuit i soroll

Dissabte de 10 a 14

9 de Juny de 2018

Espai: Raconet

Estudiarem la llei d'ohm i aprendrem a aprofitar la resistència del nostre propi cos per generar i modificar senyals sonors. Per a això partirem d'un circuit conegut com Crackle-box, i ens introduirem al món dels luthiers experimentals. També aprendrem com fabricar les nostres pròpies plaques base a partir de plaques de coure, tinta i àcid.

Preu: Gratuïta

Veure sessions

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Suplement per al material

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.


Xarxa de Centres cívics

Ajuntament
de Barcelona

Gestió tècnica:
PROGESS | Av. Diagonal, 392 (1r- 1a) - 08037 Barcelona
progess@progess.com

Centre cívic
CENTRE CÍVIC GUINARDÓ

Ronda Guinardó, 113
08041 Barcelona
93 450 39 87
informacio@ccguinardo.cat