Tallers Culturals (Creació i Tecnologia)

Novetat!!

Fes el teu drawdio

Dissabte de 10 a 14

26 de Gener de 2019

Espai: Raconet

El Drawdio és un disseny de Jay Silver, que converteix qualsevol objecte metàl·lic en una espècie de theremín. En aquest cas converteix un llapis en un instrument sonor. Vine a construir el teu! No és necessària experiència prèvia ni portar eines, aprèn a soldar i a identificar components electrònics bàsics en 4 hores.... i emporta’t el teu Drawdio a casa! Preu del kit de material: 15€ A càrrec de Familiar DIY

Preu: Gratuïta

Veure sessions
Novetat!!

Música amb fruita: programant la micro:bit

Dissabte de 10 a 14

9 de Març de 2019

Espai: Raconet

Professor/a: Villalobos, Juan Carlos

Micro:bit és una placa desenvolupada per la BBC que serveix per fer projectes varis, tant personals com enfocats en l'àmbit educatiu. Aquesta placa és de mida petita, i porta integrats un acceleròmetre, un compàs, una matriu de leds i altres components, la placa es programa mitjançant codi en blocs o amb micropython i es poden fer servir els mateixos components que l'Arduino. En aquest taller aprendrem a fer servir els components bàsics de la placa que estan integrats i alguns projectes en els quals s'ha fet servir, com per exemple fer servir peces de fruita per reproduir sons. A càrrec de Juan Carlos Villalobos

Preu: Gratuïta

Veure sessions

Impressió 3D per la creació artística

Dissabte de 10 a 14

23 de Febrer de 2019

Espai: Raconet

En aquest taller coneixerem el concepte Do It Yourself, aprenent que és una impressora 3D, com funciona, i per a què la podem fer servir. El taller es centrarà en aspectes avançats de la impressió 3D per FFM (filament de plàstic calent) i aprendrem trucs i possibilitats al voltant d’aquesta tecnologia, orientats a creacions artístiques.

Preu: Gratuïta

Veure sessions

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Baixes

Una setmana abans de l'inici del taller ja no s'acceptaran baixes en cap cas.

Suplement per al material

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.


Xarxa de Centres Cívics

Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
PROGESS | Av. Diagonal, 392 (1r- 1a) - 08037 Barcelona
progess@progess.com

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC GUINARDÓ

Ronda Guinardó, 113
08041 Barcelona
93 450 39 87
informacio@ccguinardo.cat