Tallers Culturals (Creació i Tecnologia)

Impressió 3D per la creació artística

Dissabte de 10 a 14

20 d'Octubre de 2018

Espai: Raconet

En aquest taller coneixerem el concepte Do It Yourself, aprenent que és una impressora 3D, com funciona, i per a què la podem fer servir. El taller es centrarà en aspectes avançats de la impressió 3D per FFM (filament de plàstic calent) i aprendrem trucs i possibilitats al voltant d’aquesta tecnologia, orientats a creacions artístiques.

Preu: Gratuïta

Veure sessions
Novetat!!

Introducció a Micro:bit

Dissabte de 10 a 14

17 de Novembre de 2018

Espai: Raconet

Professor/a: Villalobos, Juan Carlos

Micro:bit és una placa desenvolupada per la BBC que serveix per fer projectes varis, tant personals com enfocats en l’àmbit educatiu. Aquesta placa és de mida petita, i porta integrats un acceleròmetre, un compàs, una matriu de leds i altres components, la placa es programa mitjançant codi en blocs o amb micropython i es poden fer servir els mateixos components que l’Arduino. En aquest taller aprendrem a fer servir els components bàsics de la placa que estan integrats i alguns projectes en els quals s’ha fet servir.

Preu: Gratuïta

Veure sessions
Novetat!!

Construeix el teu Solarizator

Dissabte de 10 a 14

1 de Desembre de 2018

Espai: Raconet

En aquest taller construirem un “Solaritzator”, artefacte que canvia la frequència sonora segons la llum que rep. Funciona amb una placa solar i cada participant pot escollir el seu propi so intercanviant components. Cost dels materials: 20€.

Preu: Gratuïta

Veure sessions

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Baixes

Una setmana abans de l'inici del taller ja no s'acceptaran baixes en cap cas.

Suplement per al material

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.


Xarxa de Centres Cívics

Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
PROGESS | Av. Diagonal, 392 (1r- 1a) - 08037 Barcelona
progess@progess.com

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC GUINARDÓ

Ronda Guinardó, 113
08041 Barcelona
93 450 39 87
informacio@ccguinardo.cat