Tallers Culturals (Ciència, tecnologia i urbanisme)

Novetat!!

Històries de Ciència a Barcelona

Dissabte de 10.30 a 13.30

27 d'Octubre de 2018

Espai: Al carrer

En aquest itinerari descobrirem com ciència, tecnologia i medicina han intervingut en la vida de milers de barcelonins. Mitjançant històries curioses, quotidianes, però també extraordinàries, sabrem què és la Reial Acadèmia de Ciències i Arts de Barcelona, qui va ser Narcís Monturiol o què era el “Museu de les Bèsties”. Aquest itinerari recorre el centre de Barcelona per descobrir els racons de ciència amagats al nostre dia a dia. Barcelona també és ciència!

Preu: 10,53 € (IVA inclòs)

Veure sessions
Novetat!!

La Ciutadella: Un parc per a la ciència

Dissabte de 10.30 a 13.30

24 de Novembre de 2018

Espai: Al carrer

L’any 1872, l’Ajuntament de Barcelona va aprovar un pla per transformar l’espai que ocupava la Fortalesa de la Ciutadella en un parc públic. El mestre d’obres Josep Fontserè i Mestres va ser l’encarregat de dibuixar un gran espai “natural” que oferís a la ciutadania un espai de lleure, esbarjo i descans però també un lloc per aprendre les qüestions necessàries per a la vida moderna, tan canviant en aquella època. Així, des de ben al principi, el Parc de la Ciutadella va ser concebut com un parc per educar, o adoctrinar, la població en conceptes científics i tècnics, per tal de preparar-los pel nou món d’electricitat i ferrocarrils.

Preu: 10,53 € (IVA inclòs)

Veure sessions

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Baixes

Una setmana abans de l'inici del taller ja no s'acceptaran baixes en cap cas.

Suplement per al material

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.


Xarxa de Centres Cívics

Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
PROGESS | Av. Diagonal, 392 (1r- 1a) - 08037 Barcelona
progess@progess.com

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC GUINARDÓ

Ronda Guinardó, 113
08041 Barcelona
93 450 39 87
informacio@ccguinardo.cat