Tallers Culturals (Ciència, tecnologia i urbanisme)

Novetat!!

Ciència i cinema: He vist coses que no podrieu imaginar

Dilluns de 19 a 20.30

Del 4 de Març de 2019 al 11 de Març de 2019

Espai: Raconet

Podríem crear éssers humans artificials? La vida extraterrestre pot ser com la reflecteix Hollywood? Què hi ha de cert en la genètica que afecta superherois o persones més corrents? El cinema té fama de no reflectir massa bé el món de la ciència, tant els seus coneixements com el seu mètode. Veurem alguns exemples més o menys ben plantejats de pel·lícules poc o molt conegudes, especialment els relacionats amb la Biologia, tant en pel·lícules fantàstiques com en d’altres que aspiren a ser més realistes.

Preu: 10,53 € (IVA inclòs)

Veure sessions
Novetat!!

Itinerari: Història i Ciència al Guinardó

Dissabte de 10.30 a 13.30

23 de Febrer de 2019

Espai: Al carrer

Els esforços per portar aigua a la ciutat, científics catalans de renom internacional, un peculiar centre de recerca mèdica reconverit en espai per la ciutat, un centre pedagògic... en aquest itinerari coneixerem la història del Guinardó mitjançant les seves històries de ciència, medicina i tecnologia. Pujant i baixant pels carrers del barri descobrirem com, malgrat ser un entorn bàsicament rural fins a principis del segle XX, o potser gràcies a aquest passat, el Guinardó amaga diverses iniciatives i històries mèdiques i científiques que enriqueixen la seva història recent.

Preu: 10,53 € (IVA inclòs)

Veure sessions

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Baixes

Una setmana abans de l'inici del taller ja no s'acceptaran baixes en cap cas.

Suplement per al material

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.


Xarxa de Centres Cívics

Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
PROGESS | Av. Diagonal, 392 (1r- 1a) - 08037 Barcelona
progess@progess.com

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC GUINARDÓ

Ronda Guinardó, 113
08041 Barcelona
93 450 39 87
informacio@ccguinardo.cat