Tallers Culturals (Arts escèniques)

Novetat!!

Improvisació: crea i interpreta en l'aquí i ara

Dijous de 19.30 a 21.30

Del 4 d'Octubre de 2018 al 20 de Desembre de 2018

Espai: Sala Taller

Professor/a: ANGLADA SUBIRA, JUDITH

La tècnica d’improvisació teatral és una eina essencial que ens permet crear històries al mateix temps que les actuem. Això converteix a l’improvisador en algú que combina les eines de l’actor, el guionista i el director, resolent situacions al moment present. Programa: Treballarem la tècnica des de la base, avançant durant el curs, segons el ritme i la personalitat del grup. Ens submergirem al món de la imaginació, de com sorgeixen situacions inesperades que van convertint-se en el motor de la nostra presència en escena. Per aquest motiu l’escolta, viure el moment i la generositat amb els companys i companyes seran imprescindibles. Obert a actors i no actors. Requisits: No es requereix experiéncia prèvia. Només cal roba còmoda i ganes d’aprendre, jugar i riure.

Preu: 70,18 € (IVA inclòs)

Veure sessions
Podreu realitzar les inscripcions on-line a partir del 17/09/2018

Iniciació al teatre

Divendres de 19.30 a 21.30

Del 5 d'Octubre de 2018 al 14 de Desembre de 2018

Espai: Sala Taller

Professor/a: ANGLADA SUBIRA, JUDITH

Descripció: Taller dirigit a qualsevol persona interessada a iniciar-se en el món de la interpretació, que té com a objectiu oferir als alumnes un ampli ventall d’eines teóriques i, sobretot, pràctiques, relacionades amb el teatre, per tal d’incentivar la seva vocació artística teatral. Programa: Durant les classes es realitzaran diferents jocs i dinàmiques d’expressió corporal i emocional, de relaxament i potenciació dels sentits, amb músiques adequades i estratègiques per endinsar-nos en el món del teatre. Gaudir del joc i de diferents dinàmiques a través d’una pauta concreta sense tancar la porta a la imaginació i la creativitat. “Fer teatre és jugar, idear situacions, històries, inventar personatges i viure experiències inimaginables. Actuar és jugar, sentir i inventar!”. Es tracta d’una proposta dinàmica i lúdica a partir de la qual treballar el cos, la veu i la creativitat de l’intèrpret. Matèries teatrals a treballar: Desinhibició Treball emocional Focus i energia teatral Cos i moviment Treball de text (aprendre a fer propi qualsevol text) Preparació d’una mostra teatral que es representarà al mes de juny (només amb el grup de divendres) Requisits: No es requereix experiencia previa. Només cal roba comoda i ganes d’aprendre, jugar i riure.

Preu: 70,18 € (IVA inclòs)

Veure sessions
Podreu realitzar les inscripcions on-line a partir del 17/09/2018
Novetat!!

Sentim el moviment

Dissabte de 10.30 a 13.30

15 de Desembre de 2018

Espai: Sala Taller

Un taller de dansa adreçat a tots els públics. Consistiria en treballar el moviment natural i orgànic de cada persona a través d'exercicis d'improvització tant a nivell grupal, per parelles com individual. Objectius: - apropar la dansa a tothom. - descobrir el teu propi moviment deixant de banda els esterotips establerts en la dansa. - treballar l'expressió del cos a través de les emocions mitjançant la música i l'escolta de l'entorn i les persones que en formen part.

Preu: 10,53 € (IVA inclòs)

Veure sessions
Podreu realitzar les inscripcions on-line a partir del 17/09/2018

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Baixes

Una setmana abans de l'inici del taller ja no s'acceptaran baixes en cap cas.

Suplement per al material

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.


Xarxa de Centres Cívics

Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
PROGESS | Av. Diagonal, 392 (1r- 1a) - 08037 Barcelona
progess@progess.com

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC GUINARDÓ

Ronda Guinardó, 113
08041 Barcelona
93 450 39 87
informacio@ccguinardo.cat