Logo del centre cívic

Tallers Culturals (Arts escèniques)

Novetat!!
Expressat a través del moviment: microdancing lab
Logo de l'activitat Expressat a través del moviment: microdancing lab

Dissabte de 11 a 13

Del 16 d'octubre de 2021 al 6 de novembre de 2021

Espai: Sala d'Expressió

Treballarem entorn de l'exploració sobre les infinites possibilitats del moviment, expandint els límits i obrint-nos al GAUDI de la dansa.

Des d'eines de la Dansa Contemporània i el Sistema Riu Obert, explorarem en el gaudi del moviment, deixant sortir l'autèntic i convertint-lo en combustible per a la creació.

Al seu torn, des de l'escolta i la contemplació de si, s'habilita deixar anar les cuirasses musculars, mentals, i emocionals, tenint com a resultat un cos en tota la seva potència, més disponible per a la creació.

La nostra consigna és jugar entorn del temps- espai reduït i la reflexió personal sobre un tema comú. Culminarem el taller amb un petit vídeo de dansa individual o en petits grups, en format digital que serà exhibida en el CC Guinardó.

Preu: Gratuït

Dissabte
16/10/2021
Dissabte
23/10/2021
Dissabte
06/11/2021

Inscripcions

Tots els tallers són per a majors de 18 anys, si no s'especifica el contrari. Les inscripcions per a tallers infantils i per a joves hauran d'anar a nom del pare/mare o tutor/a.

Baixes

Una setmana abans de l'inici del taller ja no s'acceptaran baixes en cap cas.

Important

A causa de la situació sanitària i degut a mesures adoptades per les autoritats sanitàries, la programació de tallers podria veure's afectada: tant en aforament, com en format (alguns tallers podrien passar a format online). També es podrien incorporar tallers nous o altres podrien ser cancel·lats. La inscripció a un taller, implica l'acceptació d'aquests possibles canvis. 

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
PROGESS | Av. Diagonal, 392 (1r- 1a) - 08037 Barcelona
progess@progess.com

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC GUINARDÓ

Ronda Guinardó, 113
08041 Barcelona
93 450 39 87
informacio@ccguinardo.cat

Logo Miram Cloud