Tallers Culturals (Arts escèniques)

Novetat!!

Manipulació d'objectes per arts escèniques

Dissabte de 16.30 a 19.30

2 de Març de 2019

Espai: Sala Taller

Recordes el meravellós treball de Charles Chaplin amb la bola del món? O l'excel·lent labor que duu a terme Mary Poppins amb el seu paraigua? Aquest curs va destinat aquelles persones que els agrada les arts escèniques ja sigui teatre, dansa, circ… i senten la necessitat de donar-li vida a un objecte o aprendre a buscar el camí per fer-ho. Aprendrem a manipular l'objecte i donar-li màgia. Creguem situacions i històries amb aquests objectes. A través de l'expressió corporal, la imaginació i una molt bona actitud farem que allò inerta acabi cobrant vida i endinsar-nos en un món oníric.

Preu: 10,53 € (IVA inclòs)

Veure sessions

Improvisació: crea i interpreta en l'aquí i ara

Dijous de 19.30 a 21.30

Del 10 de Gener de 2019 al 21 de Març de 2019

Espai: Sala Taller

Professor/a: ANGLADA SUBIRA, JUDITH

La tècnica d’improvisació teatral és una eina essencial que ens permet crear històries al mateix temps que les actuem. Això converteix a l’improvisador en algú que combina les eines de l’actor, el guionista i el director, resolent situacions al moment present. Programa: Treballarem la tècnica des de la base, avançant durant el curs, segons el ritme i la personalitat del grup. Ens submergirem al món de la imaginació, de com sorgeixen situacions inesperades que van convertint-se en el motor de la nostra presència en escena. Per aquest motiu l’escolta, viure el moment i la generositat amb els companys i companyes seran imprescindibles. Obert a actors i no actors. Requisits: No es requereix experiéncia prèvia. Només cal roba còmoda i ganes d’aprendre, jugar i riure.

Preu: 70,18 € (IVA inclòs)

Veure sessions

Iniciació al teatre

Divendres de 19.30 a 21.30

Del 11 de Gener de 2019 al 22 de Març de 2019

Espai: Sala Taller

Professor/a: ANGLADA SUBIRA, JUDITH

Descripció: Taller dirigit a qualsevol persona interessada a iniciar-se en el món de la interpretació, que té com a objectiu oferir als alumnes un ampli ventall d’eines teóriques i, sobretot, pràctiques, relacionades amb el teatre, per tal d’incentivar la seva vocació artística teatral. Programa: Durant les classes es realitzaran diferents jocs i dinàmiques d’expressió corporal i emocional, de relaxament i potenciació dels sentits, amb músiques adequades i estratègiques per endinsar-nos en el món del teatre. Gaudir del joc i de diferents dinàmiques a través d’una pauta concreta sense tancar la porta a la imaginació i la creativitat. “Fer teatre és jugar, idear situacions, històries, inventar personatges i viure experiències inimaginables. Actuar és jugar, sentir i inventar!”. Es tracta d’una proposta dinàmica i lúdica a partir de la qual treballar el cos, la veu i la creativitat de l’intèrpret. Matèries teatrals a treballar: Desinhibició Treball emocional Focus i energia teatral Cos i moviment Exercici individual Requisits: No es requereix experiencia previa. Només cal roba comoda i ganes d’aprendre, jugar i riure.

Preu: 70,18 € (IVA inclòs)

Veure sessions

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Baixes

Una setmana abans de l'inici del taller ja no s'acceptaran baixes en cap cas.

Suplement per al material

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.


Xarxa de Centres Cívics

Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
PROGESS | Av. Diagonal, 392 (1r- 1a) - 08037 Barcelona
progess@progess.com

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC GUINARDÓ

Ronda Guinardó, 113
08041 Barcelona
93 450 39 87
informacio@ccguinardo.cat