Tallers Culturals (Arts escèniques)

Novetat!!

Creació escènica

Dissabte de 10 a 13

23 de Febrer de 2019

Espai: Sala Taller

En aquest taller coneixerem i treballarem amb diferents eines de creació escènica amb l'objectiu de superar el mutisme inicial en els procesos creatius. Veurem tècniques senzilles per a generar material i crearem escenes en les que experimentarem amb la composició. El taller pretén ser un espai de treball, d'experimentació, per a que la creació ens arribi fent. Per això començarem amb un breu escalfament i ens posarem a treballar directament. Treballarem la creació d'una dramaturgia alimentada des del record i/o el relat personal. També farem servir activadors per a produir material escènic des del cos, amb la construcció d'una partitura física, però també des d'un text creat ad hoc.

Preu: 10,53 € (IVA inclòs)

Veure sessions
Podreu realitzar les inscripcions on-line a partir del 17/12/2018
Novetat!!

Construccio del personatge

Dissabte de 16.30 a 19.30

16 de Febrer de 2019

Espai: Sala Taller

Primera aproximació a la construcció del personatge teatral. Es treballaran ,de manera lúdica i pràctica, tots aquells recursos expressius , físics, energètics, psicològics i emotius que son necessaris en la composició externa i interna del personatge. Requisitis: Portar roba còmode (xandall, bambes, etc...)

Preu: 10,53 € (IVA inclòs)

Veure sessions
Podreu realitzar les inscripcions on-line a partir del 17/12/2018
Novetat!!

Manipulació d'objectes per arts escèniques

Dissabte de 16.30 a 19.30

2 de Març de 2019

Espai: Sala Taller

Recordes el meravellós treball de Charles Chaplin amb la bola del món? O l'excel·lent labor que duu a terme Mary Poppins amb el seu paraigua? Aquest curs va destinat aquelles persones que els agrada les arts escèniques ja sigui teatre, dansa, circ… i senten la necessitat de donar-li vida a un objecte o aprendre a buscar el camí per fer-ho. Aprendrem a manipular l'objecte i donar-li màgia. Creguem situacions i històries amb aquests objectes. A través de l'expressió corporal, la imaginació i una molt bona actitud farem que allò inerta acabi cobrant vida i endinsar-nos en un món oníric.

Preu: 10,53 € (IVA inclòs)

Veure sessions
Podreu realitzar les inscripcions on-line a partir del 17/12/2018

Improvisació: crea i interpreta en l'aquí i ara

Dijous de 19.30 a 21.30

Del 10 de Gener de 2019 al 14 de Març de 2019

Espai: Sala Taller

Professor/a: ANGLADA SUBIRA, JUDITH

La tècnica d’improvisació teatral és una eina essencial que ens permet crear històries al mateix temps que les actuem. Això converteix a l’improvisador en algú que combina les eines de l’actor, el guionista i el director, resolent situacions al moment present. Programa: Treballarem la tècnica des de la base, avançant durant el curs, segons el ritme i la personalitat del grup. Ens submergirem al món de la imaginació, de com sorgeixen situacions inesperades que van convertint-se en el motor de la nostra presència en escena. Per aquest motiu l’escolta, viure el moment i la generositat amb els companys i companyes seran imprescindibles. Obert a actors i no actors. Requisits: No es requereix experiéncia prèvia. Només cal roba còmoda i ganes d’aprendre, jugar i riure.

Preu: 70,18 € (IVA inclòs)

Veure sessions
Podreu realitzar les inscripcions on-line a partir del 17/12/2018
  Anterior    1  2    Següent  

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Baixes

Una setmana abans de l'inici del taller ja no s'acceptaran baixes en cap cas.

Suplement per al material

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.


Xarxa de Centres Cívics

Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
PROGESS | Av. Diagonal, 392 (1r- 1a) - 08037 Barcelona
progess@progess.com

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC GUINARDÓ

Ronda Guinardó, 113
08041 Barcelona
93 450 39 87
informacio@ccguinardo.cat