Logo del centre cívic

Tallers Culturals (25N )

Novetat!!
Taller online d'autodefensa feminista | 25N
Logo de l'activitat Taller online d'autodefensa feminista | 25N

Dijous de 19 a 20.30

Del 3 de desembre de 2020 al 16 de gener de 2021

Espai: Sala d'Actes

A càrrec d’ Ainara Odriozola

Entenem autodefensa com a tota acció, ja sigui física com mental, que va dirigida a garantir la nostra seguretat i benestar. Per tant, aquest taller d'autodefensa feminista va dirigit a sentir-nos més segures en tots els aspectes de la nostra vida, o com a mínim en tenir eines per a poder treballar en pro d'aquesta seguretat. El taller es dividirà en dues parts. La primera serà un breu repàs teòric sobre la necessitat de l'autodefensa amb perspectiva de gènere i referents que podem tenir d'aquesta. La segona part serà la part pràctica del taller, en la que posarem en pràctica diferents tècniques per a defensar-nos de la forma més efectiva i segura possible.

*el taller consta de 2 sessions: dijous, 3 de desembre (online) i dissabte 16 de gener, presencial al centre cívic.


Preu: Gratuït

Dijous
03/12/2020
Dissabte
16/01/2021
Novetat!!
Assetjament digital, conscienciació i prevenció
Logo de l'activitat Assetjament digital, conscienciació i prevenció

Dimarts de 19 a 20.30

1 de desembre de 2020

Espai: ONLINE

Xerrada-taller online a càrrec de e-Dojo

Xerrada-taller on veurem com l’assetjament i la discriminació de gènere es poden traslladar fàcilment a les xarxes socials. La pantalla de l’ordinador o del mòbil presenten un escut per aquelles persones que, des de casa seva, perpetuen comportaments inapropiats envers companyes i persones menors d’edat, que es socialitzen en gran mesura a partir de plataformes digitals. Veurem com la cultura del “like” pot escalar ràpidament per entrar en terrenys pantanosos que s’apropen a la pornografia. Es presentaran formes de raonament per enfrontar-se a situacions que s’acaben escapant del control de moltes usuàries.

Es proposaran estratègies perquè tant pares i professores com usuàries de diferents edats i perfils puguin manejar de forma segura les seves relacions socials en línia. Es posaran de manifest els comportaments nocius que es traslladen de la quotidianitat a la pantalla i parlarem de com apropar-nos-hi, fent èmfasi en la necessitat de vetar els comportaments tòxics des del començament i d’arrel


Preu: Gratuït

Dimarts
01/12/2020

Inscripcions

Tots els tallers són per a majors de 18 anys, si no s'especifica el contrari. Les inscripcions per a tallers infantils i per a joves hauran d'anar a nom del pare/mare o tutor/a.

Baixes

Una setmana abans de l'inici del taller ja no s'acceptaran baixes en cap cas.

Suplement per al material

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
PROGESS | Av. Diagonal, 392 (1r- 1a) - 08037 Barcelona
progess@progess.com

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC GUINARDÓ

Ronda Guinardó, 113
08041 Barcelona
93 450 39 87
informacio@ccguinardo.cat

Logo Miram Cloud