Tallers Culturals (Informàtica i comunitat digital)

Vols crear la teva botiga online?

Dimarts de 18.30 a 21.30

29 de Gener de 2019

Espai: Raconet

Professor/a: Garcia, Andrea

T'agradaria tenir una botiga en línia però no saps per on començar? En aquest taller descobrires tot el que cal tenir en compte per iniciar-se en el món del comerç electrònic. Mostrarem diferents opcions per a vendre en línia, com funcionen les diferents plataformes i quins avantatges ens ofereixen. Explicarem eines senzilles per introduir-te en el món del comerç en línia.

Preu: 10,53 € (IVA inclòs)

Veure sessions

Domina Instagram

Dijous de 12 a 14

Del 28 de Febrer de 2019 al 14 de Març de 2019

Espai: Raconet

Professor/a: Martínez, María

La xarxa social en contínua tendència! Si al final t’has decidit per tenir un perfil a Instagram per veure “de què va això” però no tens ni idea de per on començar, aquí tens aquest taller per posar-te al dia. Aquesta xarxa social està pensada per “explicar la vida” en imatges i quan l’estàs vivint, portes a sobre teu mòbil no teu ordinador. La imatge és la “reina”. Programa: 1. Descarregar l’aplicació al mòbil 2. Registre nom d’usuari, un correu electrònic i triar una contrasenya 3. Edita el perfil afegir imatge de portada, descripció i lloc web o enllaç a on vulguis 4. Compte pública o privada 5. Com seguir a altres comptes i usuaris 6. Publicar una foto o vídeo 7. Els filtres 8. Els hashtags 9. Stories Requisits: No és necessari tenir coneixements previs, cal portar un smartphone.

Preu: 21,05 € (IVA inclòs)

Veure sessions

Excel: aprofundeix als fulles de càlcul

Dilluns de 11 a 12.30

Del 11 de Febrer de 2019 al 11 de Març de 2019

Espai: Raconet

Professor/a: Lladó, David

Descripció Una vegada tenim més o menys dominat l’entorn de les fulles de càlcul, arriba el moment de treure’n el màxim profit, gràcies a les potents eines que tenen incorporades. Gràcies a unes poques funcions podem fer fulles de càlcul molt més potents i versàtils. Programa Repas general a les fulles de càcul. Càlculs i funcions simples. Funcions anidades. Funcions condicionals. Funcions de cerca Taules dinàmiques Requisits Coneixements bàsics d’Excel (o haver fet el taller d’iniciació d’Excel).

Preu: 26,32 € (IVA inclòs)

Veure sessions

Excel: inicia't a les fulles de càlcul

Dilluns de 11 a 12.30

Del 7 de Gener de 2019 al 4 de Febrer de 2019

Espai: Raconet

Professor/a: Lladó, David

Descripció: Un taller per iniciar-se, de forma senzilla i amena, als fulls de càlcul, concretament a Microsoft Excel. Un full de càlcul és un programa informàtic que permet manipular dades numèriques i alfanumèriques disposades en forma de taules. Normalment és possible realitzar càlculs complexos amb fórmules i funcions,i a partir d’aquestes dibuixar tot tipus de gràfics. Programa • Conceptes generals • Operacions amb documents. • Format de caràcters. Opcions de copiar i tallar • Cel·les i rangs. • Fent càlculs: sumar, restar, multiplicar... • Introduint funcions • Fer gràfics. Requisits Mínims coneixements informàtics (Windows).

Preu: 26,32 € (IVA inclòs)

Veure sessions

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Baixes

Una setmana abans de l'inici del taller ja no s'acceptaran baixes en cap cas.

Suplement per al material

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.


Xarxa de Centres Cívics

Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
PROGESS | Av. Diagonal, 392 (1r- 1a) - 08037 Barcelona
progess@progess.com

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC GUINARDÓ

Ronda Guinardó, 113
08041 Barcelona
93 450 39 87
informacio@ccguinardo.cat