Tallers Culturals (Informàtica i comunitat digital)

Creació d'una web des de zero

Dimarts de 18.30 a 21.30

29 de Maig de 2018

Espai: Raconet

Professor/a: Garcia, Andrea

Descripció: Actualment disposem d’eines que ens permeten crear una pàgina web sense tenir coneixements tècnics, utilitzant plantilles i arrossegant continguts. En aquest taller repassarem les principals opcions disponibles i ens centrarem en una (Wix) per començat a crear la nostra primera pàgina web. Programa: - Eines per a la creació de webs - La plataforma Wix Requisits: No és necessari tenir coneixements previs.

Preu: 10,53 € (IVA inclòs)

Veure sessions
Novetat!!

Dissenya cartells i targetes d'invitació

Dimarts de 18.30 a 21.30

8 de Maig de 2018

Espai: Raconet

Professor/a: Garcia, Andrea

Tens previst alguna celebració? Una reunió familiar, una trobada d'antics amics, un aniversari, un esdeveniment... T'agradaria fer tu mateix el material gràfic pels convidats però no tens ni idea de disseny? No et preocupis, perquè en aquest taller aprendràs a fer-ho sense cap tipus de dificultat. Utilitzarem recursos gratuïts de la xarxa i eines en línia perquè el material gràfic del teu esdeveniment sigui molt especial.

Preu: 10,53 € (IVA inclòs)

Veure sessions

Excel: aprofundeix als fulles de càlcul

Dilluns de 20.30 a 22

Del 7 de Maig de 2018 al 4 de Juny de 2018

Espai: Raconet

Professor/a: Lladó, David

Descripció Una vegada tenim més o menys dominat l’entorn de les fulles de càlcul, arriba el moment de treure’n el màxim profit, gràcies a les potents eines que tenen incorporades. Gràcies a unes poques funcions podem fer fulles de càlcul molt més potents i versàtils. Programa Repas general a les fulles de càcul. Càlculs i funcions simples. Funcions anidades. Funcions condicionals. Funcions de cerca Taules dinàmiques Requisits Coneixements bàsics d’Excel (o haver fet el taller d’iniciació d’Excel).

Preu: 21,05 € (IVA inclòs)

Veure sessions
Novetat!!

Vols crear la teva botiga online?

Dimarts de 18.30 a 21.30

15 de Maig de 2018

Espai: Raconet

Professor/a: Garcia, Andrea

T'agradaria tenir una botiga en línia però no saps per on començar? En aquest taller descobrires tot el que cal tenir en compte per iniciar-se en el món del comerç electrònic. Mostrarem diferents opcions per a vendre en línia, com funcionen les diferents plataformes i quins avantatges ens ofereixen. Explicarem eines senzilles per introduir-te en el món del comerç en línia.

Preu: 10,53 € (IVA inclòs)

Veure sessions

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Suplement per al material

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.


Xarxa de Centres cívics

Ajuntament
de Barcelona

Gestió tècnica:
PROGESS | Av. Diagonal, 392 (1r- 1a) - 08037 Barcelona
progess@progess.com

Centre cívic
CENTRE CÍVIC GUINARDÓ

Ronda Guinardó, 113
08041 Barcelona
93 450 39 87
informacio@ccguinardo.cat