Tallers Culturals (Informàtica i comunitat digital)

Novetat!!

Aprèn a crear revistes, butlletins i publicacions online

Dimarts de 18.30 a 21.30

12 de Desembre de 2017

Espai: Raconet

Descripció: T’agradaria dirigir la teva pròpia revista, compartir un butlletí o dissenyar qualsevol tipus de publicació? Amb aquest taller aprendrem a utilitzar eines senzilles que permeten crear i compartir aquest tipus de contingut. Programa: - Plataformes per a la creació de publicacions. - Formats de revistes. - Difusió de continguts digitals. Requisits: No és necessari tenir coneixements previs.

Preu: 10,53 € (IVA inclòs)

Veure sessions
Novetat!!

Com portar tràfic a una web

Dimarts de 18.30 a 21.30

21 de Novembre de 2017

Espai: Raconet

Descripció: Tens una web amb molt poques visites? Vols aprendre a portar més tràfic a la teva pàgina? Hi ha moltes formes de fer-ho! En funció de cada cas, haurem de dissenyar un pla a mida en el que tenir en compte factors com el posicionament per buscadors, l’estratègia de xarxes socials, la publicitat digital i una àmplia bateria d’actuacions i recursos digitals. Programa: - SEO - SEM - Display - Publicitat digital - Xarxes socials Requisits: No és necessari tenir coneixements previs.

Preu: 10,53 € (IVA inclòs)

Veure sessions
Novetat!!

Excel: aprofundeix a les fulles de càlcul

Dilluns de 20.30 a 22

Del 6 de Novembre de 2017 al 4 de Desembre de 2017

Espai: Raconet

Professor/a: Lladó, David

Descripció Una vegada tenim més o menys dominat l’entorn de les fulles de càlcul, arriba el moment de treure’n el màxim profit, gràcies a les potents eines que tenen incorporades. Gràcies a unes poques funcions podem fer fulles de càlcul molt més potents i versàtils. Programa Repas general a les fulles de càcul. Càlculs i funcions simples. Funcions anidades. Funcions condicionals. Funcions de cerca Taules dinàmiques Requisits Coneixements bàsics d’Excel (o haver fet el taller d’iniciació d’Excel).

Preu: 26,32 € (IVA inclòs)

Veure sessions

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Suplement per al material

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.