Tallers Culturals (Informàtica i comunitat digital)

Aprèn a crear revistes, butlletins i publicacions online

Dimarts de 18.30 a 21.30

27 de Febrer de 2018

Espai: Raconet

Professor/a: Garcia, Andrea

Descripció: T’agradaria dirigir la teva pròpia revista, compartir un butlletí o dissenyar qualsevol tipus de publicació? Amb aquest taller aprendrem a utilitzar eines senzilles que permeten crear i compartir aquest tipus de contingut. Programa: - Plataformes per a la creació de publicacions. - Formats de revistes. - Difusió de continguts digitals. Requisits: No és necessari tenir coneixements previs.

Preu: 10,53 € (IVA inclòs)

Veure sessions

Creació d'una web des de zero

Dimarts de 18.30 a 21.30

13 de Febrer de 2018

Espai: Raconet

Professor/a: Garcia, Andrea

Descripció: Actualment disposem d’eines que ens permeten crear una pàgina web sense tenir coneixements tècnics, utilitzant plantilles i arrossegant continguts. En aquest taller repassarem les principals opcions disponibles i ens centrarem en una (Wix) per començat a crear la nostra primera pàgina web. Programa: - Eines per a la creació de webs - La plataforma Wix Requisits: No és necessari tenir coneixements previs.

Preu: 10,53 € (IVA inclòs)

Veure sessions

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Suplement per al material

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.


Xarxa de Centres cívics

Ajuntament
de Barcelona

Gestió tècnica:
PROGESS | Av. Diagonal, 392 (1r- 1a) - 08037 Barcelona
progess@progess.com

Centre cívic
CENTRE CÍVIC GUINARDÓ

Ronda Guinardó, 113
08041 Barcelona
93 450 39 87
informacio@ccguinardo.cat