Tallers Culturals (Audiovisual i fotografia)

Creació de Timelapses

Dissabte de 10.30 a 13.30

26 de Gener de 2019

Espai: Sala Taller

Professor/a: Gimenez, Luis

Parlarem de la tècnica fotogràfica, requisits imprescindibles, condicions de llum, time- lapse en situacions de llum variable, amb moviments de càmera, etc. Farem diversos timelapses en diferents condicions de llum i posteriorment els editarem amb programes com Photoshop, Camera Raw, Capturi One o Lightroom. Tanmateix, tractarem quines són les condicions òptimes per a la reproducció de vídeo, treballant també els condicionants i requisits del format audiovisual per finalment fer l’edició amb programes com Premiere o After effects. Programa: - Comprensió de la tècnica i les seves necessitats - Pràctica fotogràfica - Edició i conversió de les imatges - Formats audiovisuals - Muntatge audiovisual Requisits: - Càmera fotogràfica amb mode intervalòmetre (dispar a intervals) o càmera reflex amb intervalòmetre extern (també serveixen càmeres Cànon amb Magic Lantern). - Trípode. - Coneixements bàsics sobre fotografia i edició d’imatge (Photoshop i Premiere).

Preu: 10,53 € (IVA inclòs)

Veure sessions

Fotografia nocturna

Dissabte de 18 a 22

9 de Març de 2019

Espai: Raconet

Professor/a: Navalón, Esther

Un taller per aprendre a fer fotografies de nit a la ciutat, de curta i llarga exposició, familiaritzant-nos amb les diferents situacions i recursos. Programa: Sessió pràctica de fotografia nocturna, amb exemples pràctics i resolent dubtes. Requisits: Càmera amb mode manual - Trípode - Opcional: Disparador extern, punt de llum artificial (flaix, llanterna, punter làser)

Preu: 14,04 € (IVA inclòs)

Veure sessions
Novetat!!

Fotografiar amb Smartphone

Dissabte de 10 a 14

2 de Març de 2019

Espai: Sala Taller

Aprendrem a obtenir les millors fotografies possibles amb el nostre telèfon mòbil. Tan se val quin smartphone tinguis, descobrirem com obtenir imatges atractives a partir de la tècnica i la creativitat. Programa: - El meu mòbil és una bona càmera de fotos? - Conceptes generals sobre fotografia - Els secrets de la fotografia amb smartphone - Breu recorregut fotogràfic per l’entorn del Centre Cívic: alliberem el fotògraf que tenim a dins - Posada en comú dels resultats Requisits: - No es requereixen coneixements previs de fotografia. - Serà necessari portar smartphone i/o tauleta.

Preu: 14,04 € (IVA inclòs)

Veure sessions

Fotowalk, ruta als antiaeris

Dissabte de 10:00 a 14:00

23 de Febrer de 2019

Espai: Raconet

Professor/a: Navalón, Esther

A només 20 minuts del centre cívic tenim les millors vistes de la ciutat. Descobrirem la ruta amb la càmera a la mà, retratant el camí i acabant la jornada amb increïbles panoràmiques. Construirem així el camí amb fotografies sempre acompanyats dels consells de la professora. Requisits: Càmera fotogràfica. Recomanacions: Calçat còmode, protector solar i gorra.

Preu: 14,04 € (IVA inclòs)

Veure sessions

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Baixes

Una setmana abans de l'inici del taller ja no s'acceptaran baixes en cap cas.

Suplement per al material

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.


Xarxa de Centres Cívics

Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
PROGESS | Av. Diagonal, 392 (1r- 1a) - 08037 Barcelona
progess@progess.com

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC GUINARDÓ

Ronda Guinardó, 113
08041 Barcelona
93 450 39 87
informacio@ccguinardo.cat