Tallers Culturals (Audiovisual i fotografia)

Novetat!!

Coneixent la meva càmera

Dissabte de 10:00 a 14:00

5 de Maig de 2018

Espai: Raconet

Professor/a: Navalón, Esther

Comença a familiaritzar-te amb la teva càmera i atreveix-te a utilitzar-la en mode manual. Si vols aprofitar les opcions i comprendre el seu funcionament, aquest és el teu curs. En una sessió teòrica-pràctica perdràs la por i adquiriràs els conceptes bàsics per controlar la càmera i la llum. Material necessari: Càmera digital amb mode manual (rèflex, bridge, mirrorless...) Recomanat: Donar una ullada prèvia al manual de la teva càmera per saber on estan els botons bàsics.

Preu: 14,04 € (IVA inclòs)

Veure sessions

Creació d'un fotollibre

Dissabte de 10:00 a 14:00

19 de Maig de 2018

Espai: Raconet

Professors: Daniela Pafundi i Julia Molins. En aquest taller explorarem algunes de les diferents estratègies que existeixen per estructurar un treball fotogràfic, depenent de les tècniques i narratives utilitzades, prenent com a base de presentació el Fotollibre. Aportarem idees i eines per poder construir un Fotollibre de forma casolana però polida. Encara que explicarem una mica de teoria, el taller serà fonamentalment pràctic, a través d'exercicis. Realitzarem una maqueta en paper d'un projecte de fotollibre. No es fan servir programes d'edició digital. Ens posem a treballar amb diferents papers, separadors, tapes, etc. adequant-nos al treball de cadascú. Programa: - Què és un Fotollibre? Concepte i tipus. - Teoria i pràctica de narrativa i intervenció fotogràfica per poder crear el Fotollibre. - Diferents possibilitats de donar forma al nostre treball. Com vam crear la història/projecto? Concepte, text, ordre narratiu, materials i tècniques a utilitzar. - Construcció del Fotollibre. Requisits: No es requereixen coneixements tècnics de fotografia. És necessari portar entre deu i quinze còpies de fotografies/treballs fotogràfics (grandària màxima 10 x 15 cm.), que tinguin algun tipus de relació entre elles; exemple: un viatge, paisatges, retrats, etc. Demanem còpies, perquè les imatges es podran manipular, tallar o intervenir. Aquest taller té un suplement de 10€ en concepte de material.

Preu: 14,04 € (IVA inclòs)

Veure sessions

Fotografia estenopeica

Dissabte de 10:00 a 14:00

2 de Juny de 2018

Espai: Sala Petita

Professors: Daniela Pafundi En aquest taller construirem les nostres pròpies càmera fotogràfiques de forma totalment casolana, amb llaunes d'alumini; així podrem veure en la pràctica com funciona una cambra obscura, i la possibilitat que existeix de fotografiar amb ella. Finalitzarem el taller revelant les fotografies amb els materials d'un laboratori fotogràfic. Programa: - Què és i com es construeix la imatge? Cambra obscura. Teoria i exemples de càmeres fotogràfiques. - Creació de la nostra "càmera alternativa". - Sortir a fotografiar. - Obtenció de la imatge mitjançant l'aplicació dels tres processos: revelat, atur i fixador. Requisits: No fa falta tenir coneixements previs de fotografia. Aquest taller té un suplement de 10€ en concepte de material.

Preu: 14,04 € (IVA inclòs)

Veure sessions
Novetat!!

Fotowalk, ruta als antiaeris

Dissabte de 10:00 a 14:00

12 de Maig de 2018

Espai: Raconet

A només 20 minuts del centre cívic tenim les millors vistes de la ciutat. Descobrirem la ruta amb la càmera a la mà, retratant el camí i acabant la jornada amb increïbles panoràmiques. Construirem així el camí amb fotografies sempre acompanyats dels consells de la professora. Requisits: Càmera fotogràfica. Recomanacions: Calçat còmode, protector solar i gorra.

Preu: 14,04 € (IVA inclòs)

Veure sessions
  Anterior    1  2    Següent  

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Suplement per al material

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.


Xarxa de Centres cívics

Ajuntament
de Barcelona

Gestió tècnica:
PROGESS | Av. Diagonal, 392 (1r- 1a) - 08037 Barcelona
progess@progess.com

Centre cívic
CENTRE CÍVIC GUINARDÓ

Ronda Guinardó, 113
08041 Barcelona
93 450 39 87
informacio@ccguinardo.cat