Tallers Culturals (Audiovisual i fotografia)

Fotowalk nocturn

Dissabte de 17.30 a 21.30

2 de Desembre de 2017

Espai: Al carrer

Professor/a: Navalón, Esther

Descripció: Taller per reforçar els coneixements de l’ús de la càmera a través de la pràctica, compartint experiències i resolent casos pràctics. Programa: Adreçat especialment a aquelles persones que volen acabar d’assolir coneixements teòrics mitjançant la pràctica, o refrescar l’ús de la càmera durant una passejada fotogràfica. Sempre acompanyats de la professora que alternarà explicacions teòriques i tècniques d’iniciació fotogràfica a través d’exercicis i exemples. Requisits: No es necessiten coneixements previs. Cal portar càmera de fotos i trípode. Disparador opcional.

Preu: 14,04 € (IVA inclòs)

Veure sessions

Lightroom: Organitza les teves fotos

Dissabte de 10 a 14

11 de Novembre de 2017

Espai: Raconet

Professor/a: Navalón, Esther

Descripció: En poc temps podem arribar a fer moltes fotos. Tenir-les ordenades i catalogades ens ajuda a consultar-les de manera molt ràpida i a estalviar molt de temps. Començarem coneixent el programa des de zero, i tot practicant, aprendrem com funciona i a treure profit del seu potencial per tal d’organitzar les nostres fotografies, i mai més perdre-les de vista o duplicar imatges. Aquest taller està destinat a tots aquells que treballen amb fotografies i volen accelerar la gestió dels arxius i la visualització de les seves fotos. Programa: - Presentació del programa Lightroom: entendre el seu funcionament i conèixer les parts que el componen. - Importació de fotografies. Com incorporar-les al catàleg i en quin ordre. - Com etiquetar i classificar les fotografies de diferents maneres. - Creació de col·leccions i treball amb elles. - Exportació de les fotografies. Requisits: No es necessiten coneixements previs.

Preu: 14,04 € (IVA inclòs)

Veure sessions

Lightroom: Retoca les teves fotos

Dissabte de 10 a 14

18 de Novembre de 2017

Espai: Raconet

Descripció: Gairebé totes les fotografies que fem millorarien amb uns petits retocs. Lightroom té un mòdul de revelat molt potent i fàcil d’utilitzar, amb el que podrem retocar les nostres fotos de manera ràpida i sempre reversible. A més de les eines de retoc, utilitzarem altres aplicacions del programa per a treballar de pressa i estalviar temps. Programa: - Presentació del mòdul. - Teoria i pràctica de totes les eines de retoc del mòdul de revelat. - Com desfer els canvis i comparar una fotografia retocada amb l’original. - Aprendre a treballar més ràpid i compartir revelats. - Com combinar el retoc amb altres programes d’edició, com ara Photoshop. - Exportació de les fotografies. Requisits: Saber importar fotografies a Lightroom.

Preu: 14,04 € (IVA inclòs)

Veure sessions

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Suplement per al material

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.