Tallers Culturals (Audiovisual i fotografia)

Aprèn a fer servir la teva càmera de fotos

Dimarts de 10.30 a 12.00

Del 3 d'Octubre de 2017 al 5 de Desembre de 2017

Espai: Centre Cívic Guinardó

Professor/a: Gimenez, Luis

Descripció: Taller d’iniciació a la fotogràfia dirigit a aquelles persones que volen saber com funciona el menú de la seva càmera fotogràfica, els diferents tipus d’escena, les opcions de macrofotografia, etc. A més, es tractarà sobre la composició fotografica per tal d’entrenar la mirada, i es realitzaran sortides on posar en pràctica les tècniques i enquadraments més interessants. Programa: - Descripció i comprensió del menú de la nostra càmera - Diferències i utilitats dels menús d’escena - Sensibilitat ISO i balanç de blancs - Composició fotogràfica (La regla dels terços, Teoria de la mirada, Composició basada en figures geomètriques, Línies d’horitzó, Color i composició Requisits: No es requereixen coneixements previs. Només es necessita disposar d’un dispositiu que permeti capturar imatges, com ara una càmera compacta, un telèfon mòbil o una tauleta.

Preu: 52,64 € (IVA inclòs)

Veure sessions
Novetat!!

Fotografia de paisatge

Divendres de 10.00 a 13.00

Del 10 de Novembre de 2017 al 1 de Desembre de 2017

Espai: Centre Cívic Guinardó

Professor/a: Gimenez, Luis

Descripció: En aquest taller fotogràfic es tractaran aspectes com ara la composició, les diferents tipologies d’escena i el tipus de dispar que requereixen, la importància de la paciència per esperar el moment just, l’estudi de les condicions de llum o la tria de lents. Tanmateix, també s’aprofundirà en tècniques d’edició, revelat raw, correcció de color i de distorsions òptiques, tècnica hdr manual i revelat per zones. El taller comptarà també amb una part dedicada a la reflexió, en format taula rodona, sobre l’efecte i la finalitat d’aquest tipus d’imatge avui en dia. Programa: - Composició fotogràfica aplicada al paisatge - Fotografia d’alt rendiment dinàmic - Comprensió de les escenes fotogràfiques i de les seves necessitats tècniques - Panoràmiques - Edició digital (Revelat, Revelat per zones, Efectes visuals, Retoc fotogràfic i correcció de color) Requisits: És necessari tenir coneixements bàsics de fotografia.

Preu: 42,11 € (IVA inclòs)

Veure sessions

Fotowalk diürn

Dissabte de 10.00 a 14.00

7 d'Octubre de 2017

Espai: Al carrer

Professor/a: Navalón, Esther

Descripció: Taller per reforçar els coneixements de l’ús de la càmera a través de la pràctica, compartint experiències i resolent casos pràctics. Programa: Adreçat especialment a aquelles persones que volen acabar d’assolir coneixements teòrics mitjançant la pràctica, o refrescar l’ús de la càmera durant una passejada fotogràfica. Sempre acompanyats de la professora que alternarà explicacions teòriques i tècniques d’iniciació fotogràfica a través d’exercicis i exemples. Requisits: Cal portar càmera de fotos. No es necessiten coneixements previs.

Preu: 14,04 € (IVA inclòs)

Veure sessions

Fotowalk nocturn

Dissabte de 17.30 a 21.30

25 de Novembre de 2017

Espai: Al carrer

Professor/a: Navalón, Esther

Descripció: Taller per reforçar els coneixements de l’ús de la càmera a través de la pràctica, compartint experiències i resolent casos pràctics. Programa: Adreçat especialment a aquelles persones que volen acabar d’assolir coneixements teòrics mitjançant la pràctica, o refrescar l’ús de la càmera durant una passejada fotogràfica. Sempre acompanyats de la professora que alternarà explicacions teòriques i tècniques d’iniciació fotogràfica a través d’exercicis i exemples. Requisits: No es necessiten coneixements previs. Cal portar càmera de fotos i trípode. Disparador opcional.

Preu: 14,04 € (IVA inclòs)

Veure sessions

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Suplement per al material

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.