Tallers Culturals (Audiovisual i fotografia)

Novetat!!

Introducció a la narrativa visual

Dissabte de 10:00 a 14:00

3 de Març de 2018

Espai: Raconet

Professor/a: Navalón, Esther

Descripció: En fotografia és important controlar la part tècnica de la càmera i ser hàbil a l’hora d’utilitzar-la, però necessitarem dominar altres aspectes fonamentals en la comunicació visual. En aquest taller parlarem de la composició i els elements formals que composen una imatge, l’organització de l’espai i el temps, i les diferències segons el tipus de fotografia que practiquem. L’objectiu serà identificar els elements que composen les nostres imatges, entendre l’equilibri i com podem aconseguir el nostre propòsit. Programa: - Elements formals que composen una imatge. - L’enquadrament: Format, angles i altres elements escalars i morfològics. - Regles compositives. - Intencionalitat i estil. - Revisió de fotografies. - Pràctica fotogràfica. Requisits: - Es recomana que cada assistent porte algunes fotografies en un pendrive per comentar-les a classe (entre 10 i 15 imatges). - Càmera fotogràfica per acabar la sessió aplicant els coneixements en l’exterior.

Preu: 14,04 € (IVA inclòs)

Veure sessions

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Suplement per al material

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.


Xarxa de Centres cívics

Ajuntament
de Barcelona

Gestió tècnica:
PROGESS | Av. Diagonal, 392 (1r- 1a) - 08037 Barcelona
progess@progess.com

Centre cívic
CENTRE CÍVIC GUINARDÓ

Ronda Guinardó, 113
08041 Barcelona
93 450 39 87
informacio@ccguinardo.cat