Tallers Culturals (Audiovisual i fotografia)

Novetat!!

Iniciació a l'edició fotogràfica

Divendres de 10.30 a 12

Del 11 de Gener de 2019 al 22 de Març de 2019

Espai: Raconet

Professor/a: Gimenez, Luis

L'edició serveix per superar les limitacions de la càmera fotogràfica Vols deixar de sentir que la fotografia no ha quedat tan impressionant com el que has vist? Llavors est és el teu taller. Aprendrem a fer ajustos de la llums i color, correcció de línies, reducció del soroll d'imatge i eliminació de taques, sense oblidar-nos del fotomontaje. Un taller per aprendre més sobre els conceptes fotogràfics i desenvolupar la teva creativitat . CONCEPTES QUE TREBALLAREM: Accions de la Llum: Lluentor, contrast, altes i baixes llums, negres, histograma i fotografia en blanc i negre. Accions de color: Balanç de blancs, correcció de tonalitat, saturació- Accionis de definició d'imatge: Enfocament, nitidesa i reducció de soroll. Accions de distorsió d'imatge: Línies i elements que sobren en la fotografia. Accions de creació: fotomuntatge per fusió de capes.

Preu: 52,64 € (IVA inclòs)

Veure sessions

Fotografia nocturna

Dissabte de 18 a 22

9 de Març de 2019

Espai: Raconet

Professor/a: Navalón, Esther

Un taller per aprendre a fer fotografies de nit a la ciutat, de curta i llarga exposició, familiaritzant-nos amb les diferents situacions i recursos. Programa: Sessió pràctica de fotografia nocturna, amb exemples pràctics i resolent dubtes. Requisits: Càmera amb mode manual - Trípode - Opcional: Disparador extern, punt de llum artificial (flaix, llanterna, punter làser)

Preu: 14,04 € (IVA inclòs)

Veure sessions
Novetat!!

Fotografiar amb Smartphone

Dissabte de 10 a 14

2 de Març de 2019

Espai: Sala Taller

Aprendrem a obtenir les millors fotografies possibles amb el nostre telèfon mòbil. Tan se val quin smartphone tinguis, descobrirem com obtenir imatges atractives a partir de la tècnica i la creativitat. Programa: - El meu mòbil és una bona càmera de fotos? - Conceptes generals sobre fotografia - Els secrets de la fotografia amb smartphone - Breu recorregut fotogràfic per l’entorn del Centre Cívic: alliberem el fotògraf que tenim a dins - Posada en comú dels resultats Requisits: - No es requereixen coneixements previs de fotografia. - Serà necessari portar smartphone i/o tauleta.

Preu: 14,04 € (IVA inclòs)

Veure sessions

Retoc fotogràfic amb Smartphone

Dissabte de 10.30 a 13.30

16 de Març de 2019

Espai: Sala Taller

Aprendrem a editar, retocar i modificar les nostres fotografies amb diferents aplicacions gratuïtes de smartphone. Només amb el nostre telèfon mòbil podràs aconseguir imatges espectaculars. Programa: - Conceptes generals sobre edició fotogràfica. - Breu recorregut fotogràfic per l’entorn del Centre Cívic. - Edició de fotografies amb diferents App’s. - Posada en comú dels resultats. Requisits: No es requereixen coneixements previs de fotografia o edició. Serà necessari dur smartphone i/o tauleta amb capacitat per emmagatzemar diferents aplicacions d’edició d’imatges.

Preu: 10,53 € (IVA inclòs)

Veure sessions

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Baixes

Una setmana abans de l'inici del taller ja no s'acceptaran baixes en cap cas.

Suplement per al material

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.


Xarxa de Centres Cívics

Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
PROGESS | Av. Diagonal, 392 (1r- 1a) - 08037 Barcelona
progess@progess.com

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC GUINARDÓ

Ronda Guinardó, 113
08041 Barcelona
93 450 39 87
informacio@ccguinardo.cat