Logo del centre cívic

Tallers Culturals (Audiovisual i fotografia)

Novetat!!
Fotografia en blanc i negre, Jardins Mossen Costa i Llobera | Itinerari

Dissabte de 10 a 14

4 de maig de 2024

Espai: Al carrer

Professor/a: Gimenez, Luis

Amb aquesta primera sortida fotogràfica de la primavera repassarem els valors manuals de càmera (velocitat, diafragma i ISO) per tal d'equilibrar nivells i per a les persones que disposen de nivell avançat tractarem l'ús de l'histograma com a eina per aconseguir la llum més real a la fotografia. Durant la sortida treballarem la fotografia en blanc i negre aplicat sobre els milers de cactus i flors que trobarem als jardins

Preu: 15,44 € (IVA inclòs)

Dissabte
04/05/2024
Novetat!!
Reportatge fotogràfic al Parc del Laberint d'Horta | Itinerari

Dissabte de 10 a 14

18 de maig de 2024

Espai: Al carrer

Professor/a: Gimenez, Luis

Una jornada fotogràfica per l'icònic laberint d'Horta os desenvolupar una petita sèrie de fotos personals, que ens deixi veure com el punt de vista de cada fotògraf/a generarà punts de vista diversos, que s'adaptaran a l'estil, inquietuds o necessitats de les autores/ors. Durant la sessió treballarem la tècnica manual per tal d'ajustar el màxim possible els teus interessos sobre el resultat final.

Aquest taller té un suplement de 2,23 per a l'accés al recinte del Laberint d'Horta


Preu: 15,44 € (IVA inclòs)

Dissabte
18/05/2024
Novetat!!
Fotografia creativa: Font de la Budellera | Itinerari

Dissabte de 10 a 14

1 de juny de 2024

Espai: Al carrer

Professor/a: Gimenez, Luis

Partirem de la velocitat d'obturació per a treballar la creativitat fotogràfica, fent servir filtres de densitat neutra per a treure el màxim profit a l'activitat. La sortida serà en format trekking fotogràfic per una zona ombria del parc natural de Collserola. La finalitat d'aquesta sessió és valorar la fotografia com a eina expressiva, sense necessitat de vincular-la amb una captura realista. Durant la sessió practicaràs les distintes possibilitats i exercitaràs la creativitat com a fotògraf/a.

Preu: 15,44 € (IVA inclòs)

Dissabte
01/06/2024

Inscripcions

Les inscripcions són personals i intransferibles. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Tots els tallers són per a majors de 18 anys, si no s'especifica el contrari. Les inscripcions per a tallers infantils i per a joves hauran d'anar a nom del pare/mare o tutor/a.

Descomptes i ajudes

L’Ajuntament de Barcelona ofereix descomptes i ajudes per a persones en situació d’atur i amb targeta de discapacitat. Per beneficiar-te d’aquestes reduccions de tarifa, cal fer la inscripció presencialment, aportant la documentació necessària. Per a més informació, posa't en contacte amb el centre.Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
PROGESS | Av. Diagonal, 392 (1r- 1a) - 08037 Barcelona
progess@progess.com

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC GUINARDÓ

Ronda Guinardó, 113
08041 Barcelona
93 450 39 87
informacio@ccguinardo.cat

Logo Miram Cloud