Tallers Culturals (Arts visuals i plàstiques)

Novetat!!

Barroc italià

Dissabte i diumenge de 10 a 12

Del 2 de Febrer de 2019 al 3 de Febrer de 2019

Espai: Sala Petita

Professor/a: Sandrino, Sara

Aquest nou taller està compost de dues sessions: durant la primera presentarem les característiques del Barroc italià a través d’imatges i esdeveniments històrics i culturals propis del segle XVII, mentre que a la segona trobada farem una visita guiada a la col·lecció del Barroc i el Renaixement del MNAC. El Barroc és l’estil dominant del 1600 i pot ser apreciat a la música, la pintura i la literatura. La nostra tallerista Sara, professora d’història de l’art i de llengua italiana, us guiarà a través d’aquest viatge fet de llums, colors, formes plàstiques i corbes.

Preu: 14,04 € (IVA inclòs)

Veure sessions
Podreu realitzar les inscripcions on-line a partir del 17/12/2018
Novetat!!

Dibuix creatiu

Dijous de 10.30 a 12.30

Del 10 de Gener de 2019 al 14 de Març de 2019

Espai: Sala de Plàstiques

Professor/a: Galileo, Gabriela

El dibuix és un mitjà per realitzar els nostres projectes creatius. Pot ser un gran instrument com a pas previ a un projecte de disseny, un projecte pictòric o fins i tot escultòric, però també el dibuix és una disciplina artística i un art en si mateix. Potenciarem la creativitat a partir del coneixement dels diferents, suports com els papers sobre els quals dibuixarem, Els diferents mitjans (llapis, carbonets, etc) i sobretot practicarem les tècniques bàsiques de dibuix. Programa: Durant el taller aprendrem l'art de la composició, la manera de manejar els traços, els diferents grafismes per crear textures, etc. El taller consistirà en una primera fase en la qual investigarem totes les possibilitats i recursos que ens donen els materials amb els quals dibuixarem, i una segona fase final en la qual portarem a acabo el nostre projecte de dibuix creatiu. Requisits: És necessari tenir algunes nocions bàsiques de dibuix. És necessari portar els materials des de la primera classe. Important: El centre no proporciona cap material. Si t'apuntes a última hora, per favor, demana la llista de materials en recepció.

Preu: 70,18 € (IVA inclòs)

Veure sessions
Podreu realitzar les inscripcions on-line a partir del 17/12/2018

Aquarel·la per a principiants

Dimecres de 12:00 a 14:00

Del 9 de Gener de 2019 al 13 de Març de 2019

Espai: Sala de Plàstiques

Professor/a: Galileo, Gabriela

Descripció: L’aquarel·la és una de les tècniques pictòriques més antigues que es coneixen i de les més consolidades en l’actualitat. Tot un gènere en ella mateixa que permet la realització de paisatges, de bodegons o de qualsevol altre projecte artístic. Aquest taller té l’objectiu d’introduir a totes aquelles persones que ho desitgin a la tècnica de l’aquarel·la, i d’oferir-los els coneixements i eines necessaris per plasmar i expressar de forma espontània i subjectiva els paisatges més evocadors. Programa: - Introducció als materials (primers 30’ de la primera classe) - Teoria del color i aplicació de la pinzellada - Nocions bàsiques de dibuix - Exercicis pràctics per aprendre les diverses tècniques i recursos de l’aquarel·la - Realització d’un projecte final durant les darreres dues classes del taller Requisits: Cal tenir coneixements bàsics de dibuix i assistir a la primera classe amb tot el material necessari. Abans de la primera classe es facilitarà als alumnes una llista amb el material necessari per a realitzar el taller.

Preu: 70,18 € (IVA inclòs)

Veure sessions
Podreu realitzar les inscripcions on-line a partir del 17/12/2018

Aquarel·la per a principiants, un pas més

Dimecres de 9.30 a 11.30

Del 9 de Gener de 2019 al 13 de Març de 2019

Espai: Sala de Plàstiques

Professor/a: Galileo, Gabriela

Descripció: Taller adreçat a aquells alumnes que ja han realitzat el taller “Aquarel·la per a principiants”, o a persones amb certa experiència pintant amb aquarel·la. Al llarg de 10 sessions, es treballaran nous procediments, trucs i consells per tal d’aconseguir desenvolupar un estil pictòric propi, i mitjançant l’observació d’aquarel·listes consagrats, s’examinaran els temes pictòrics més populars con ara els paisatges -tant urbans com naturals- o les natures mortes. Tot plegat, en una atmosfera de taller artístic on, a més a més, compartir impressions i debatre sobre la resta de treballs. Programa: - Teoria del color - Treball sobre diferents tipus de paper segons les seves textures i gramatges - Aprenentatge de noves tècniques i recursos - Elaboració d’un projecte final com a resultat del treball realitzat durant el trimestre Requisits: Cal tenir coneixements bàsics d’aquarel·la i certes nocions de dibuix, així com assistir a la primera classe amb tot el material necessari. Abans de la primera classe es facilitarà als alumnes una llista amb el material necessari per a realitzar el taller.

Preu: 70,18 € (IVA inclòs)

Veure sessions
Podreu realitzar les inscripcions on-line a partir del 17/12/2018
  Anterior    1  2    Següent  

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Baixes

Una setmana abans de l'inici del taller ja no s'acceptaran baixes en cap cas.

Suplement per al material

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.


Xarxa de Centres Cívics

Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
PROGESS | Av. Diagonal, 392 (1r- 1a) - 08037 Barcelona
progess@progess.com

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC GUINARDÓ

Ronda Guinardó, 113
08041 Barcelona
93 450 39 87
informacio@ccguinardo.cat