Tallers Culturals (Arts visuals i plàstiques)

Aquarel·la per a principiants, un pas més

Dimecres de 9.30 a 11.30

Del 9 de Gener de 2019 al 20 de Març de 2019

Espai: Sala de Plàstiques

Professor/a: Galileo, Gabriela

Descripció: Taller adreçat a aquells alumnes que ja han realitzat el taller “Aquarel·la per a principiants”, o a persones amb certa experiència pintant amb aquarel·la. Al llarg de 10 sessions, es treballaran nous procediments, trucs i consells per tal d’aconseguir desenvolupar un estil pictòric propi, i mitjançant l’observació d’aquarel·listes consagrats, s’examinaran els temes pictòrics més populars con ara els paisatges -tant urbans com naturals- o les natures mortes. Tot plegat, en una atmosfera de taller artístic on, a més a més, compartir impressions i debatre sobre la resta de treballs. Programa: - Teoria del color - Treball sobre diferents tipus de paper segons les seves textures i gramatges - Aprenentatge de noves tècniques i recursos - Elaboració d’un projecte final com a resultat del treball realitzat durant el trimestre Requisits: Cal tenir coneixements bàsics d’aquarel·la i certes nocions de dibuix, així com assistir a la primera classe amb tot el material necessari. Abans de la primera classe es facilitarà als alumnes una llista amb el material necessari per a realitzar el taller.

Preu: 70,18 € (IVA inclòs)

Veure sessions

Pintura a l'oli

Dimarts de 17.30 a 19.30

Del 8 de Gener de 2019 al 19 de Març de 2019

Espai: Sala de Plàstiques

Professor/a: Galileo, Gabriela

Descripció: Taller enfocat a l’aprenentatge i perfeccionament de les diferents maneres de pintar a l’oli, una de les tècniques més utilitzades pels amants de la pintura. Aprenent a pintar des de l’inici, introduint en el món de la pintura i repassant les nocions de dibuix, composició i dibuix, el taller avançarà a partir de temes variats i noves eines i recursos. Sessions on aconseguir el toc de personalitat que fa d’un quadre una peça única, i que finalitzaran posant en comú experiències i comentaris sobre els diferents treballs realitzats. Programa: - Introducció als materials (primers 30’ de la primera classe) - Inici del projecte pictòric de cadascun dels alumnes - Nocions de dibuix i composició - Teoria del color - Construcció de la pinzellada Requisits: Cal tenir coneixements bàsics de dibuix, així com portar un llibre o una reproducció d’allò que es voldrà pintar. Tanmateix, es facilitarà als alumnes una llista amb el material necessari que hauran de portar des de la primera classe.

Preu: 70,18 € (IVA inclòs)

Veure sessions

Tècniques de dibuix

Dilluns de 19.00 a 21.00

Del 7 de Gener de 2019 al 18 de Març de 2019

Espai: Sala de Plàstiques

Professor/a: Galileo, Gabriela

Descripció: Tots hem tingut alguna experiència amb el dibuix al llarg de la nostra vida. Durant aquest taller reconduirem aquestes experiències a partir de l’aprenentatge de les diferents maneres d’emprar les eines de dibuix. Utilitzarem llapis de grafit i carbonet, sempre sobre paper, per descobrir les diverses possibilitats d’expressió que ens ofereix cada eina. Programa: - A la primera sessió, com a introducció, durant la primera mitja hora es realit zarà un repàs als diferents materials, i els provarem per tal de familiaritzar- nos amb ells. Tot seguit, ens posarem a dibuixar a partir d’alguns dels exemples que es proporcionaran a classe. - A partir de la segona sessió, els alumnes començaran a treballar en el seu propi projecte, amb l’ajuda i assessorament de la tallerista. Requisits: Cal tenir nocions bàsiques de dibuix, així com assistir a la primera classe amb tot el material necessari. Abans de la primera classe es facilitarà als alumnes una llista amb el material necessari per a realitzar el taller.

Preu: 70,18 € (IVA inclòs)

Veure sessions

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Baixes

Una setmana abans de l'inici del taller ja no s'acceptaran baixes en cap cas.

Suplement per al material

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.


Xarxa de Centres Cívics

Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
PROGESS | Av. Diagonal, 392 (1r- 1a) - 08037 Barcelona
progess@progess.com

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC GUINARDÓ

Ronda Guinardó, 113
08041 Barcelona
93 450 39 87
informacio@ccguinardo.cat