Tallers Culturals (Arts visuals i plàstiques)

Aquarel·la per a principiants

Dimecres de 12:00 a 14:00

Del 3 d'Octubre de 2018 al 5 de Desembre de 2018

Espai: Sala de Plàstiques

Professor/a: Galileo, Gabriela

Descripció: L’aquarel·la és una de les tècniques pictòriques més antigues que es coneixen i de les més consolidades en l’actualitat. Tot un gènere en ella mateixa que permet la realització de paisatges, de bodegons o de qualsevol altre projecte artístic. Aquest taller té l’objectiu d’introduir a totes aquelles persones que ho desitgin a la tècnica de l’aquarel·la, i d’oferir-los els coneixements i eines necessaris per plasmar i expressar de forma espontània i subjectiva els paisatges més evocadors. Programa: - Introducció als materials (primers 30’ de la primera classe) - Teoria del color i aplicació de la pinzellada - Nocions bàsiques de dibuix - Exercicis pràctics per aprendre les diverses tècniques i recursos de l’aquarel·la - Realització d’un projecte final durant les darreres dues classes del taller Requisits: Cal tenir coneixements bàsics de dibuix i assistir a la primera classe amb tot el material necessari. Abans de la primera classe es facilitarà als alumnes una llista amb el material necessari per a realitzar el taller.

Preu: 70,18 € (IVA inclòs)

Veure sessions
Podreu realitzar les inscripcions on-line a partir del 17/09/2018

Aquarel·la per a principiants, un pas més

Dimecres de 10:00 a 12:00

Del 3 d'Octubre de 2018 al 5 de Desembre de 2018

Espai: Sala de Plàstiques

Professor/a: Galileo, Gabriela

Descripció: Taller adreçat a aquells alumnes que ja han realitzat el taller “Aquarel·la per a principiants”, o a persones amb certa experiència pintant amb aquarel·la. Al llarg de 10 sessions, es treballaran nous procediments, trucs i consells per tal d’aconseguir desenvolupar un estil pictòric propi, i mitjançant l’observació d’aquarel·listes consagrats, s’examinaran els temes pictòrics més populars con ara els paisatges -tant urbans com naturals- o les natures mortes. Tot plegat, en una atmosfera de taller artístic on, a més a més, compartir impressions i debatre sobre la resta de treballs. Programa: - Teoria del color - Treball sobre diferents tipus de paper segons les seves textures i gramatges - Aprenentatge de noves tècniques i recursos - Elaboració d’un projecte final com a resultat del treball realitzat durant el trimestre Requisits: Cal tenir coneixements bàsics d’aquarel·la i certes nocions de dibuix, així com assistir a la primera classe amb tot el material necessari. Abans de la primera classe es facilitarà als alumnes una llista amb el material necessari per a realitzar el taller.

Preu: 70,18 € (IVA inclòs)

Veure sessions
Podreu realitzar les inscripcions on-line a partir del 17/09/2018
Novetat!!

Iniciació al dibuix intuïtiu

Dissabte de 10 a 14

10 de Novembre de 2018

Espai: Sala de Plàstiques

Pot el dibuix ser un mitjà amb el qual expressar el teu propi món interior? De la mà de l’artista Daniele Lipari analitzarem mètodes per expandir la nostra visió del món percebut i, finalment, utilitzar el dibuix com una eina pràctica per connectar amb el nostre subconscient. Programa: - Anàlisi teòrica de conceptes: la percepció com a resultat de la suma de tots els nostres sentits i la pràctica del dibuix amb la part dreta del cervell. - Segona fase pràctica: es faran exercicis amb tècniques elementals, per posar en pràctica els conceptes exposats Requisits: Cal portar material de dibuix amb el qual us sentiu còmodes (aquarel·la, pintura, retolador, llapis...).

Preu: 14,04 € (IVA inclòs)

Veure sessions
Podreu realitzar les inscripcions on-line a partir del 17/09/2018

Pintura a l'oli Grup Matí

Dijous de 10.30 a 12.30

Del 4 d'Octubre de 2018 al 20 de Desembre de 2018

Espai: Sala de Plàstiques

Professor/a: Galileo, Gabriela

Descripció: Taller enfocat a l’aprenentatge i perfeccionament de les diferents maneres de pintar a l’oli, una de les tècniques més utilitzades pels amants de la pintura. Aprenent a pintar des de l’inici, introduint en el món de la pintura i repassant les nocions de dibuix, composició i dibuix, el taller avançarà a partir de temes variats i noves eines i recursos. Sessions on aconseguir el toc de personalitat que fa d’un quadre una peça única, i que finalitzaran posant en comú experiències i comentaris sobre els diferents treballs realitzats. Programa: - Introducció als materials (primers 30’ de la primera classe) - Inici del projecte pictòric de cadascun dels alumnes - Nocions de dibuix i composició - Teoria del color - Construcció de la pinzellada Requisits: Cal tenir coneixements bàsics de dibuix, així com portar un llibre o una reproducció d’allò que es voldrà pintar. Tanmateix, es facilitarà als alumnes una llista amb el material necessari que hauran de portar des de la primera classe.

Preu: 70,18 € (IVA inclòs)

Veure sessions
Podreu realitzar les inscripcions on-line a partir del 17/09/2018
  Anterior    1  2    Següent  

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Baixes

Una setmana abans de l'inici del taller ja no s'acceptaran baixes en cap cas.

Suplement per al material

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.


Xarxa de Centres Cívics

Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
PROGESS | Av. Diagonal, 392 (1r- 1a) - 08037 Barcelona
progess@progess.com

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC GUINARDÓ

Ronda Guinardó, 113
08041 Barcelona
93 450 39 87
informacio@ccguinardo.cat