Logo del centre cívic

Tallers Culturals (Arts visuals i plàstiques)

Iniciació al dibuix i la pintura
Logo de l'activitat Iniciació al dibuix i la pintura

Dilluns de 19 a 21

Del 12 d'abril de 2021 al 7 de juny de 2021

Espai: Sala de Plàstiques

Professor/a: Galileo, Gabriela

ATENCIÓ: Aquest taller està programat en format presencial, però es realitzarà en format en línia en cas que no sigui possible per motius sanitaris.

Saber veure, observar i interpretar el que veiem és la base del dibuix. Un treball intel·lectual que es reflecteix en la pràctica de manera fàcil si aprens els fonaments. Aquest taller està destinat a l'aprenentatge d'aquests fonaments a manera d'introducció al dibuix i el color.

Programa

Mitjançant la pràctica d'exercicis bàsics aprendrem a dibuixar, tenint en compte composició, proporcions i enquadrament. També aprendràs a dibuixar mes allà de la línia incorporant el clar fosc, que permetrà donar la sensació de *tridimensionalidad al dibuix.

Si tries pintar, podràs fer-ho amb pintura a l'oli. Aprendràs els fonaments d'aquesta tècnica. Per a dur a terme aquesta tasca, és necessari que coneguis bé les nocions bàsiques del dibuix, d'aquesta manera avançaràs directament cap al color. Aprendràs, llavors, la teoria del color, cercle cromàtic i les seves diferents harmonies.

Els motius podran ser natures mortes, naturalesa morta, paisatge o retrat, per a aquestes dues últimes opcions hauràs de portar una foto de bona qualitat.

En la primera classe parlarem sobre els materials, i sobretot el que és necessari. Com utilitzar-los de manera correcta per a desenvolupar una bona tècnica sense descurar la nostra preservació i la del medi ambient. També elaborarem una llista del que farà falta comprar, en cas que fos necessari.

Requisits:

Si tens material a casa, porta-ho per a saber si et fa falta comprar o si ja tens suficient.

Preu: 58,47 € (IVA inclòs)

Dilluns
12/04/2021
Dilluns
19/04/2021
Dilluns
26/04/2021
Dilluns
03/05/2021
Dilluns
10/05/2021
Dilluns
17/05/2021
Dilluns
31/05/2021
Dilluns
07/06/2021

Inscripcions

Tots els tallers són per a majors de 18 anys, si no s'especifica el contrari. Les inscripcions per a tallers infantils i per a joves hauran d'anar a nom del pare/mare o tutor/a.

Baixes

Una setmana abans de l'inici del taller ja no s'acceptaran baixes en cap cas.

Important

En cas de força major derivada de la crisi sanitària actual les activitats trimestrals s'adaptaran perquè puguin realitzar-se en línia. El nombre d'hores, sessions i horaris seran els mateixos. Aquesta variació no suposarà que el curs es consideri cancel·lat o suspès i, per tant, no donarà dret a la devolució de l'import de la inscripció proporcional a les sessions realitzades virtualment.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
PROGESS | Av. Diagonal, 392 (1r- 1a) - 08037 Barcelona
progess@progess.com

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC GUINARDÓ

Ronda Guinardó, 113
08041 Barcelona
93 450 39 87
informacio@ccguinardo.cat

Logo Miram Cloud