Logo del centre cívic

Tallers Culturals (Humanitats i ciències socials)

Novetat!!
Diversitats de culte a Horta-Guinardó: Budisme Zen

Dimecres de 18 a 20

10 de març de 2021

Espai: Al carrer

La diversitat religiosa i espiritual d’una ciutat es manifesta de maneres ben diverses. La millor manera de conèixer-les i aproximar-s’hi és acostar-se als espais de culte, entrar-hi, visitar-los, preguntar i tenir la oportunitat de parlar amb les persones que hi freqüenten i s’hi reuneixen.

El budisme neix fa uns dos mil sis-cents anys a l’Índia És una de les religions més conegudes del planeta i amb més nombres de seguidors però no tothom sap què és en el que realment creuen els seus adeptes. Tens ganes de saber qui és Buda i quines son les practiques fonamentals d’aquesta creença? Et convidem a visitar Kagyu Samye Dzong un dels tres centres budistes que hi ha al Districte d’Horta Guinardó. Al acabar la visita podrem presenciar una cerimònia budista. T’hi esperem!

Ens trobarem al Centre Cívic del Guinardó.

Preu: Gratuït

Dimecres
10/03/2021

Inscripcions

Tots els tallers són per a majors de 18 anys, si no s'especifica el contrari. Les inscripcions per a tallers infantils i per a joves hauran d'anar a nom del pare/mare o tutor/a.

Baixes

Una setmana abans de l'inici del taller ja no s'acceptaran baixes en cap cas.

Important

En cas de força major derivada de la crisi sanitària actual les activitats trimestrals s'adaptaran perquè puguin realitzar-se en línia. El nombre d'hores, sessions i horaris seran els mateixos. Aquesta variació no suposarà que el curs es consideri cancel·lat o suspès i, per tant, no donarà dret a la devolució de l'import de la inscripció proporcional a les sessions realitzades virtualment.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
PROGESS | Av. Diagonal, 392 (1r- 1a) - 08037 Barcelona
progess@progess.com

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC GUINARDÓ

Ronda Guinardó, 113
08041 Barcelona
93 450 39 87
informacio@ccguinardo.cat

Logo Miram Cloud