Tallers Culturals (Arts escèniques)

Iniciació al teatre

Divendres de 19.30 a 21.30

Del 11 de Gener de 2019 al 22 de Març de 2019

Espai: Sala Taller

Professor/a: ANGLADA SUBIRA, JUDITH

Descripció: Taller dirigit a qualsevol persona interessada a iniciar-se en el món de la interpretació, que té com a objectiu oferir als alumnes un ampli ventall d’eines teóriques i, sobretot, pràctiques, relacionades amb el teatre, per tal d’incentivar la seva vocació artística teatral. Programa: Durant les classes es realitzaran diferents jocs i dinàmiques d’expressió corporal i emocional, de relaxament i potenciació dels sentits, amb músiques adequades i estratègiques per endinsar-nos en el món del teatre. Gaudir del joc i de diferents dinàmiques a través d’una pauta concreta sense tancar la porta a la imaginació i la creativitat. “Fer teatre és jugar, idear situacions, històries, inventar personatges i viure experiències inimaginables. Actuar és jugar, sentir i inventar!”. Es tracta d’una proposta dinàmica i lúdica a partir de la qual treballar el cos, la veu i la creativitat de l’intèrpret. Matèries teatrals a treballar: Desinhibició Treball emocional Focus i energia teatral Cos i moviment Exercici individual Requisits: No es requereix experiencia previa. Només cal roba comoda i ganes d’aprendre, jugar i riure.

Preu: 70,18 € (IVA inclòs)

Veure sessions
Novetat!!

Veu per al teatre

Dissabte de 16.30 a 19.30

23 de Febrer de 2019

Espai: Sala Taller

En aquest taller es donaran eines senzilles i eficaces per donar força i presència a la nostra veu i a la nostra parla a l’hora de fer teatre. Programa - Assentar les bases d’una bona respiració abdominal i diafragmàtica. - Augmentar la capacitat vibratòria del nostre cos per aconseguir una projecció fluida i sense esforç. - Donar claredat i precisió a la parla per tal de fer més entenedora la història que està succeint a l’escenari.

Preu: 10,53 € (IVA inclòs)

Veure sessions
    Anterior    1  2  Següent    

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Baixes

Una setmana abans de l'inici del taller ja no s'acceptaran baixes en cap cas.

Suplement per al material

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.


Xarxa de Centres Cívics

Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
PROGESS | Av. Diagonal, 392 (1r- 1a) - 08037 Barcelona
progess@progess.com

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC GUINARDÓ

Ronda Guinardó, 113
08041 Barcelona
93 450 39 87
informacio@ccguinardo.cat