Tallers Culturals (Informàtica i comunitat digital)

Smartphones, un pas més

Dijous de 9.30 a 11.30

Del 14 de Febrer de 2019 al 14 de Març de 2019

Espai: Raconet

Professor/a: Martínez, María

Descripció: Als mercats d’aplicacions (Play Store i App Store) hi ha centenars de milers d’aplicacions disponibles, però... quines són les millors? Quines són realment útils? En aquest taller descobrirem i aprendrem a fer servir les apps que no poden faltar en qualsevol mòbil/tauleta, classificades per temes: comunicació, informació, viatges, retoc fotogràfic, guardar i compartir documents... Programa: En aquest taller descobrirem i aprendrem a fer servir les apps que no poden faltar en qualsevol mòbil/tauleta, classificades per temes: comunicació, informació, viatges, retoc fotogràfic, guardar i compartir documents... Requisits: Per fer aquest taller cal saber com funciona el nostre dispositiu i com es descarreguen apps.

Preu: 35,09 € (IVA inclòs)

Veure sessions

Smartphones des de zero

Dijous de 9.30 a 11.30

Del 10 de Gener de 2019 al 7 de Febrer de 2019

Espai: Raconet

Professor/a: Martínez, María

Descripció: Tens un iPhone o un Android i no t’aclareixes? La idea d’aquest taller és aprendre no només a fer servir el teu smartphone, sinó qualsevol telèfon que tinguis a partir d’ara. Ens centrarem en conceptes bàsics i comuns a tots els telèfons, a la vegada que anem descobrint les principals aplicacions del mercat. Programa: Els conceptes bàsics: Què és un smartphone?, Característiques bàsiques dels diferents sistemes operatius, connectivitat: Bluetooth, Wi-Fi, 3G, GPS..., sincronització i còpies de seguretat Aprèn a configurar el teu dispositiu: gestió dels contactes, Configuració del correu electrònic, Coneix bé el teu menú de configuració, Calendari, alarmes i alertes, Trucs per estalviar bateria Tot un món d’aplicacions al nostre abast: Què és una aplicació?, Tipus d’aplicacions: gratuïtes, de pagament, Com buscar i descarregar aplicacions, Com esborrar una aplicació, Com mantenir les aplicacions actualitzades Aplicacions destacades: Comunicacions, Mapes i geolocalització, Xarxes socials, Productivitat Requisits: Es recomana portar el teu smartphone.

Preu: 35,09 € (IVA inclòs)

Veure sessions
Novetat!!

Faig tasques per Internet

Dimecres de 10 a 12

Del 13 de Febrer de 2019 al 13 de Març de 2019

Espai: Raconet

Professor/a: Martínez, María

Descripció: Les tasques per internet estan a l’ordre del dia. Aprèn de forma clara, senzilla i dinàmica. A més, en aquest taller fugin per complet de la teoria i ens dedicarem a experimentar, jugar i gaudir amb la tecnologia. Programa: Reserva i pagament de vols, viatges, hotels... Mapes, com a guia per arribar al teu destí, Google Maps YouTube gaudeix dels vídeos i la música que t'agrada i comparteix el contingut amb els teus amics, la teva família. Google Fotos, Google Maps, Google Calendar Videoconferència, per tenir una conversa per via telefònica a través del PC Compres en Amazon, el major distribuïdor mundial d’articles Pagar les compres amb PayPal Demanar cita al metge, sense cues ni contestadors automatitzats. Google Earth, Street View y Google Sky, no tornaràs a estar avorrit. Escoltar Podcast Requisits: Dirigit a tots aquells usuaris amb inquietuds d’eines digitals per incorporar la tecnologia al seu dia a dia. Per a tots els nivells i edats. Què cal portar: Smartphone, Pendrive, llibreta i bolígraf.

Preu: 35,09 € (IVA inclòs)

Veure sessions
Novetat!!

Crea el teu propi canal de Youtube

Dimarts de 18.30 a 21.30

5 de Març de 2019

Espai: Raconet

Professor/a: Garcia, Andrea

T´agradaria tenir el teu propi canal de Youtube però no saps per on començar? En aquest taller t´explicarem tot el que cal tenir en compte per fer-te´n un Parlarem de com crear i editar videos amb eines senzilles, com pujar-los a la web A més a més et donarem trucs i consells de com comunicar-se a Youtube Per últim apreneràs com es promociona un canal perquè arribi al màxim possible de gent.

Preu: 10,53 € (IVA inclòs)

Veure sessions

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Baixes

Una setmana abans de l'inici del taller ja no s'acceptaran baixes en cap cas.

Suplement per al material

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.


Xarxa de Centres Cívics

Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
PROGESS | Av. Diagonal, 392 (1r- 1a) - 08037 Barcelona
progess@progess.com

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC GUINARDÓ

Ronda Guinardó, 113
08041 Barcelona
93 450 39 87
informacio@ccguinardo.cat