Novetat!!

Per què som com som: taller de genètica

Dilluns de 18 a 19.30

Del 1 d'Octubre de 2018 al 19 de Novembre de 2018

Espai: Sala Taller

Molts cops ens preguntem d’on provenen els trets que ens identifiquen, tant els físics com els psicològics. Aquesta pregunta la va començar a respondre Gregor Mendel, un monjo del S. XIX. Les seves investigacions, durant un temps oblidades, van ser la base per determinar com s’hereten les característiques de pares a fills. En aquest curs, ens introduirem en l’estudi de de l’herència, des de les idees prèvies a Mendel, passant per les lleis que va descobrir, i acabarem en com es van establir les bases del que va ser una de les grans revolucions científiques del segle XX: la Genètica. Programa: 1. Presentació i introducció. 2. El pare de la genètica: Gregor Mendel 3. Herència d’un sol gen. 4. Trets hereditaris en humans (i altres animals). 5. Herència del sexe i herència lligada al sexe. 6. Malalties hereditàries. 7. On Mendel es va equivocar. 8. Herència i evolució. 9. La genètica després de Mendel. Requisits: No es requereix cap requisit previ.

Preu: 42,11 € (IVA inclòs)

Veure sessions

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Baixes

Una setmana abans de l'inici del taller ja no s'acceptaran baixes en cap cas.

Suplement per al material

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.


Xarxa de Centres Cívics

Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
PROGESS | Av. Diagonal, 392 (1r- 1a) - 08037 Barcelona
progess@progess.com

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC GUINARDÓ

Ronda Guinardó, 113
08041 Barcelona
93 450 39 87
informacio@ccguinardo.cat