Novetat!!

NADAL TECNOLÒGIC 2018

de dimarts a divendres de 9:30 a 13:30

Del 2 de Gener de 2018 al 5 de Gener de 2018

Espai: Raconet

Durant la primera setmana de gener es durà a terme al Centre Cívic Guinardó uns tallers d’ambientació tecnològica. Aquests tallers estaran enfocats en la difusió i l’assimilació dels nous tipus de tecnologies que estan emergint actualment, amb l’objectiu que els assistents puguin adquirir les capacitats necessàries per tractar amb aquesta tecnologia, d’una forma amena i dins d’un marc lúdic. Objectius: Aprenentatge bàsic de les capacitats relacionades amb les noves tecnologies (lògica de programació, metodologies de creació, etc…). En acabar les sessions que els assistents no marxin amb la percepció que la tecnologia és alguna cosa complexa o avorrida. S’intentarà que rebin una injecció de motivació i de curiositat. Edats: 8 a 12 anys Horari: 9.30 a 13.30

Preu: 42,60 € (IVA inclòs)

Veure sessions

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Baixes

Una setmana abans de l'inici del taller ja no s'acceptaran baixes en cap cas.

Suplement per al material

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.


Xarxa de Centres Cívics

Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
PROGESS | Av. Diagonal, 392 (1r- 1a) - 08037 Barcelona
progess@progess.com

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC GUINARDÓ

Ronda Guinardó, 113
08041 Barcelona
93 450 39 87
informacio@ccguinardo.cat